Casarse a Catalunya

Descobreix els nous tractaments de Clarins a la Línea Hydra-Essentiel

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins ha renovat dos dels seus tractaments dins de la seva línia Hydra-Essentiel: el Bi-Sérum “anti-soif” surractivé i el Masque-Crème “anti-soif”.

Quan la pell enfronta canvis bruscos de temperatura, la seva capacitat per retenir aigua disminueix, cosa que resulta en un aspecte apagat, sequedat i tirantesa.

El nou complex [HYALURONIC POWER COMPLEX +] conté dos tipus d’àcids hialurònics: un de baix pes molecular i un altre acetilat, combinats amb un extracte de kalanchoe bío. Aquest complex innovador de Clarins proporciona una hidratació contínua, renovant naturalment l’ àcid hialurònic de la pell, reequilibrant-la, i li aporta densitat i reparant la seva barrera cutània. Aquests tractaments ofereixen un autèntic bany d’hidratació reforçat, 13 vegades més efectiu que l’àcid hialurònic tradicional.

El Bi-Sérum Intensif “anti-soif” surractivé és un sèrum hidratant que enforteix les defenses naturals de la pell, millorant la seva lluminositat i textura, i minimitzant els porus. Conté extracte de polifenols de flors d’ hostessa per equilibrar el microbioma de la pell i extracte de arboç bío per regular l’ excés de sebo i reduir la brillantor facial.

D’altra banda, el Masque Hydratant “anti-soif” réparateur és una mascareta hidratant enriquida amb ceramides, lípids essencials per a la barrera cutània. Proporciona nutrició i confort a la pell tirant, enfortint i reestructurant la seva barrera per prevenir la deshidratació, deixant la pell intensament nodrida, hidratada i confortable.

Més del 80% dels qui han provat aquests tractaments reporten una pell més confortable, suavitzada, emplenada i regenerada.

A més d’aquests productes, la gamma Hydra Essentiel ofereix 5 tractaments hidratants de dia amb diverses textures per a diferents tipus de pell, així com una crema de nit amb efecte farcit per hidratar la pell durant el descans.

Compromesos amb la bellesa responsable, Clarins utilitza extracte de kalanchoe de comerç just i envasos eco-amigables, com flascós de vidre i tapes reciclables.

Com a consells professionals, es recomana exfoliar la pell regularment amb “Fresh Scrub”, mantenir-se hidratat durant tot el dia i aplicar Brume Hydra Essentiel en moments de màxima deshidratació. També se suggereix barrejar unes gotes de l’oli facial Orchidée Bleue amb la crema de nit Hydra Essentiel per a més confort i utilitzar el Baume Lèvres Hydra Essentiel per reparar i mantenir els llavis hidratats.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.