Casarse a Catalunya

Singapore Airlines, l’opció perfecta per embarcar-se a una lluna de mel inoblidable.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Singapore Airlines, l’elecció ideal per a una lluna de mel inoblidable,  ofereix una experiència excepcional a bord per als nounats que busquen explorar els destins més exòtics del Sud-est Asiàtic.

Amb 5 vols a la setmana, Singapore Airlines et porta al cor del Sud-est Asiàtic en menys de 15 hores, però la lluna de mel comença tan sols pujar a l’avió… 

Amb una atenció meticulosa cap al benestar dels seus passatgers, Singapore Airlines es distingeix per la seva àmplia gamma de serveis dissenyats per garantir la màxima comoditat i privacitat. Des de l’exclusiva cabina de Classe Business fins a les múltiples opcions d’entreteniment, cada detall s’ha cuidat per oferir una experiència de viatge incomparable.

Una cabina per cada perfil de viatger

A la cabina de Classe Business, les parelles poden gaudir d’un espai tranquil i privat, amb seients espaiosos que es converteixen en còmodes llits de 2 metres per a un descans òptim. La seva configuració de seients 1-2-1 permet l’accés directe al passadís a tots els passatgers, a més d’afegir un plus de privacitat, sent els dos seients centrals ideals per parelles o amics que viatgin junts. A més, la reintroducció de tovalloles calentes i perfumades amb la fragància característica de l’aerolínia, Batik Flora, afegeix un toc de luxe i frescor a l’experiència d’embarcament.

La Classe Turista Premium és cada cop més popular entre els viatgers que busquen un plus de comoditat. Es troba en una exclusiva cabina i compta amb tan sols 24 places. Ofereix més espai personal, un seient amb una amplada de 50 cm i altres comoditats com una pantalla tàctil més gran o auriculars que t’aïllen del so exterior. A més, Singapore Airlines ha renovat recentment l’experiència a bord i des del 31 de març, els noucasats que volin en la Classe Turista Premium poden gaudir d’un servei encara més exclusiu que inclou una oferta gastronòmica ampliada amb plats exclusius com el “Boeuf Bourguignon” acompanyat de bacon, xampinyons i gratinat de patates, el “Bak Chor Mee” (fideus amb carn picada de porc) o el Curry de Cranc a l’estil tailandès amb arròs jasmí i verdures de temporada, que es serveixen sobre unes estovalles de lli, en casseroles de porcellana i coberts de plata.

La Classe Turista, per altra banda, no us privarà de viatjar amb estil, ja que l’amabilitat de la seva tripulació, la seva premiada gastronomia i un seient amb més grau de reclinació us faran gaudir d’un vol memorable per començar aquesta nova etapa. Les hores passaran volant gràcies a l’àmplia oferta del seu sistema d’entreteniment a bord, KrisWorld, que ofereix una impresionant selecció de més de 1.800 opcions incloent les últimes pel·lícules d’estrena aixi com populars sèries, documentals i programes de televisió que es poden visionar en una pantalla tàctil LCD de 11,1 polzades.

Per a poder compartir aquesta exclusiva experiència a temps real amb els éssers estimats, els passatgers de Classe Business, així com els membres KrisFlyer de Classe Turista     Premium i Classe Turista podran gaudir d’un servei de WiFi gratuït i il·limitat. Però si preferiu gaudir del vostre moment a soles, no hi ha millor pla per a relaxar-se junts que veure una romàntica pel·lícula, l’última sèrie de televisió o descobrir nous artistes musicals gràcies al seu premiat sistema d’entreteniment a bord.

I què dir de la seva gastronomia a bord?  Amb un menú que proporciona, a totes les cabines, una selecció elaborada acuradament de plats saludables, utilitzant ingredients frescos i sostenibles, la companyia acosta un univers de sabors i matisos en tots els seus plats, dissenyats pels millors xefs del món i inspirats per l’heterogènia cuina del sud-est asiàtic. L’experiència gastronòmica de Classe Business comença amb un aperitiu de tres broquetes de pollastre Satay banyades amb salsa de cacauet, un dels plats més populars a Singapur, i li segueix un plat principal que els noucasats podran triar entre les 3 opcions que s’ofereixen en el menú o bé escollir, amb un mínim de 24 hores abans del vol, entre les creacions dels xefs que conformen el seu Panell Culinari Internacional, com la Llagosta Thermidor o Filet de vedella amb salsa de mostassa, opció també disponible a bord de la Classe Turista Premium.

Una mostra d’efecte a Singapur

Un dels avantatges de volar amb Singapore Airlines és tenir l’oportunitat de poder fer una parada a Singapur i visitar una de les ciutats més cosmopolites, verdes i sostenibles del sud-est Asiàtic. És considerada una ciutat jardí i combina de manera harmònica l’arquitectura moderna amb la naturalesa salvatge, oferint un contrast espectacular. No pots deixar de visitar, per exemple, el seu Jardí Botànic reconegut com a patrimoni de la humani­tat l’any 2015, i que alberga més de 3000 espècies d’orquídies en més de 70 hectàrees. Tampoc et pots perdre l’espectacle dels Gardens by de Bay, uns jardins que ocupen més de 100 hectàrees del cor de Singapur on la principal atracció són els ‘super trees’; unes estructures amb forma d’arbres gegants que arriben fins als 50 metres d’alçada i que funcionen com jardins verticals. A més, cada nit ofereixen un espectacle de llum i color únic i és totalment gratuït.

La seva diversitat ètnica queda plasmada en la seva cuina local que barreja sabors de diferents cultures com la xinesa, l’índia o la malaya. Singapur és un destí gastronòmic de primer nivell on pots provar des de plats d’estrella michelin fins a delicioses creacions de xefs locals i venedors ambulants ubicats als famosos “Hawker Centres”.  L’experiència és tan singular, que la seva cultura “Hawker” va ser declarada Patri­moni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. 

Quan arriba la nit, un dels imperdibles és visitar un dels molts “coctkail bars” que es troben a les terrasses dels edificis més alts de la ciutat per admirar una de les millors vistes de Singapur. Un dels més populars és el Cé La Vie, situat a l’últim pis de l’icònic hotel Marina Bay Sans i des d’on els visitants poden gaudir de les millors vistes de la Bahía de Singapur. Molt recomanable també el LeVel33, on a més pots gaudir d’un magnífic sopar o el Lantern, un dels bars més elegants que està situat a la terrassa de l’hotel de luxe Fullerton.

Singapore Airlines, doncs no només proporciona un mitjà de transport, sinó una porta d’entrada a una lluna de mel plena de romanç, aventura i records inoblidables.

Singapore Airlines llança noves tarifes promocionals per volar a malàisia, indonèsia, xinesa o japó des de 705 euros

Amb vigència per comprar fins a l’11 d’abril de 2024, Singapore Airlines ha publicat unes noves tarifes promocionals que brinden al viatger, una oportunitat excepcional de descobrir una àmplia gamma de ciutats al Sud-est Asiàtic, el Sud-oest del Pacífic i el Nord d’Àsia.

Aquestes tarifes reduïdes estaran disponibles al lloc web oficial de Singapore Airlines i abasten una gran varietat de destins com Singapur, Bali a Indonèsia, Phnom Penh a Cambodja, Hanoi al Vietnam, i Osaka, Tokyo o Nagoya al Japó, entre d’altres. Aquestes ofertes permeten viatjar a aquestes destinacions des de 705 euros en Classe Turista, anada i tornada amb taxes incloses.  Per a aquells que desitgin una experiència encara més exclusiva, Singapore Airlines ofereix opcions a Classe Turista Premium i Classe Business des de 1.605 euros (a Saigón) i 2.894 euros (a Manila), respectivament.

El període de viatge d’aquestes promocions està comprès entre l’1 de setembre i el 28 de novembre de 2024 per a destinacions al Sud-est Asiàtic i Austràlia, i del 27 de març al 10 de juny de 2024 per a destinacions al Nord d’Àsia.

Com a part d’aquesta experiència de vol única, els passatgers de Classe Business i els membres KrisFlyer podrán gaudir d’un servei wifi de forma i·limitada i gratuita.

KrisFlyer, és el programa de passatger freqüent de Singapore Airlines que ofereix als viatgers l’oportunitat d’acumular milles i bescanviar-les per a futurs vols o beneficis addicionals. El 2023, KrisFlyer va ser reconegut com el Millor Programa de Viatger Freqüent a Àsia pels lectors de DestinAsian, consolidant el seu prestigi a la regió.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.