Casarse a Catalunya

Autenticitat, elegància així defineix Yolanda Perez la seva firma, Yolancris

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Yolanda Perez és una de les directores creatives de la marca i ànima de Yolancris,  va heretar la passió i l’ofici de la seva mare, pionera en el negoci nupcial.

La fundadora de Yolancris revela els seus inicis en el món del disseny nupcial i la creació de la marca en una entrevista exclusiva. Segons ella, la seva educació en el sector va començar des de ben petita, ajudant a la seva mare i observant atentament els seus processos i interaccions amb els clients. Aquesta immersió en la vida real del negoci va ser la seva millor universitat i la va inspirar profundament.

Els seus inicis en el disseny de vestits de nuvia van ser motivats per una manca detectada al mercat nupcial: la necessitat de dissenys autèntics que reflectissin l’essència de cada dona. Aquesta visió va suposar una revolució en el sector, però per a ella, l’aventura va valer la pena.

Quant a les diferències entre Yolancris i altres marques de vestits de nuvia, la fundadora destaca la seva voluntat de crear per a totes les dones, amb dissenys que pensen fora de la caixa i que tenen l’objectiu de satisfer els somnis i les necessitats de cada clienta, ja sigui nuvia o convidada. La diversitat de les seves col·leccions, que es divideixen en tres estils ben definits (Boho, Nova Generació i Alta Costura), demostra la seva capacitat per abastar els gustos i estils de diferents generacions i cultures.

La font d’inspiració de la fundadora es troba en el seu entorn, mitjançant l’observació activa, l’escolta i l’aprenentatge constant. Destaca la importància de la participació dels clients en el procés de disseny, així com el compromís de l’empresa amb l’artesania i tots els oficis relacionats amb la moda. El seu consell per a les nuvies és simple: ser-se fidel, confiar en si mateixes i triar un vestit que reflecteixi la seva autèntica personalitat.

Finalment, la fundadora destaca el compromís de Yolancris amb el talent i la seva contribució al sector de la moda nupcial, defensant valors com l’autenticitat, l’elegància i la sensualitat. A més, es mostra orgullosa del recorregut de l’empresa i del seu equip, afirmant que encara tenen ganes de seguir avançant i destacant-se en el sector.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.