Casarse a Catalunya

Marta Llagostera, una dona emprenedora al món dels esdeveniments nupcials

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Marta Llagostera és una dona emprenedora, creativa amb ganes d’afrontar reptes en la seva vida professional. Actualment és la CEO de la seva nova empresa creada per ella, Marta Llagostera, on organitza bodas d’una manera molt creativa i transparent.

Marta Llagostera comparteix la seva apassionant trajectòria i l’accés al món dels esdeveniments nupcials. Després d’una revelació personal en la seva carrera professional, va abandonar el camp del dret per seguir la seva passió creativa. Això la va portar a iniciar un blog de casaments, una experiència que la va enriquir enormement. Posteriorment, va unir forces amb l’equip de 21 de Marzo, treballant durant gairebé set anys com a càtering per a diverses parelles i empreses. Aquesta col·laboració va ser fonamental per al seu creixement professional i personal, donant-li una base sòlida en el sector.

Més endavant, en associació amb un exsoci, va fundar La Puta Suegra, un projecte que va consolidar la seva presència en l’organització de casaments i esdeveniments. Després d’una pausa per descansar i reflexionar, va decidir emprendre un nou camí amb el seu projecte més personal, que porta el seu nom i es centra principalment en l’organització de casaments.

Quant a la seva inspiració per crear la seva pròpia empresa en el món nupcial, destaca la seva passió pels reptes i la constant motivació que suposa veure el potencial de creixement en aquest àmbit. Cada projecte representa una nova oportunitat per a ella, una pàgina en blanc que espera ser escrita amb creativitat i dedicació.

Enfrontar-se a reptes és part inherent del seu dia a dia en el sector nupcial, però la seva experiència i habilitats adquirides li permeten gestionar-los amb destresa. El dinamisme i l’absència de rutina són aspectes que aprecia profundament de la seva feina.

Pel que fa als èxits o assoliments destacables en la seva carrera, destaca el moment en què els nuvis o els clients l’abraçen al finalitzar un casament o esdeveniment. Per a ella, aquesta connexió i satisfacció dels clients són els majors èxits possibles.

El consell que ofereix a altres dones que desitgen fer-se un lloc en el món nupcial és clar i motivador: si és el seu somni, que no dubtin en perseguir-lo amb determinació i dedicació. Malgrat les hores de treball i els reptes que puguin sorgir, la recompensa de seguir la seva passió en aquest sector tan especial val la pena.

Pel que fa al seu impacte en el món nupcial, destaca la seva transparència i honestitat amb els clients i proveïdors, així com la seva capacitat per oferir idees i dissenyar esdeveniments únics i especials. Aquests valors són fonamentals en la seva feina i contribueixen a l’èxit dels seus projectes

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.