Casarse a Catalunya

Entrevista a Merche Segarra

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Merche Segarra és una destacada dissenyadora de moda espanyola que ha deixat una petjada indeleble en la indústria amb el seu talent i creativitat. Ha sabut fusionar l’elegància clàssica amb tocs contemporanis en els seus dissenys, creant peces que capturen l’essència de la feminitat i el refinament.

La seva incursió en el món nupcial va començar quan Jesús Diez Betriu li va proposar liderar el departament de Creació a la seva empresa, propietària de la firma JESUS PEIRO. Anteriorment, la seva trajectòria, primer amb el seu propi taller a mida i després a la firma SELVATGI de prêt à porter, estava marcada per un coneixement versàtil en la moda femenina. Va acceptar el càrrec confiant que l’equip era òptim, i no es va equivocar. Després d’aquest temps, pot afirmar que cada proposta per a les col·leccions es desenvolupa amb rigorositat i una solvència molt inspiradora.

Cada col·lecció representa un desafiament per a ella. Complir amb les expectatives en aquest sector especialitzat no és fàcil, ja que hi ha molta competència i grans professionals. Tot i així, sempre els ha afrontat amb el suport de tot l’equip, il·lusió i molta feina.

Un dels èxits més memorables de la seva carrera va ser el disseny del vestit per a la jugadora Alexia Putellas en rebre la Pilota d’Or. Aquest vestit va complir amb requisits molt específics, es va realitzar en temps rècord i va tenir una difusió extraordinària, tot i no ser un vestit de núvia.

El seu principal objectiu en ingressar en aquest sector va ser dignificar el vestit de núvia, portant qualitat, actualitat, bellesa i sofisticació a una peça única i irrepetible per a cada dona. El fet que tot això sigui completament MADE IN SPAIN és el que realment la omple d’orgull.

Per a altres dones que aspiren a destacar-se en el món nupcial, els aconsellaria que segueixin endavant amb els seus objectius, mantenint la constància, l’aprenentatge, la curiositat i una autocrítica constructiva. La perseverança i la creença en si mateixes condueixen a l’èxit.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.