Casarse a Catalunya

Barcelona Bridal & Fashion Awards, l’excel·lència en moda nupcial ja té finalistes

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Marques com Ines Di Santo, Jenny Packham i Yolancris destaquen entre les finalistes dels Barcelona Bridal & Fashion Awards, que busquen reconèixer el talent en el camp de la moda nupcial i de cerimònia.

Aquests premis destaquen la creativitat, bellesa, qualitat, innovació, sostenibilitat i inclusivitat de la indústria, en línia amb els valors fonamentals de l’esdeveniment. Avalats per un jurat d’experts internacionals, els Barcelona Bridal & Fashion Awards celebraran la cerimònia de lliurament de premis de la seva segona edició durant la Barcelona Bridal Fashion Week 2024.

La Barcelona Bridal & Fashion Awards ha revelat els noms dels 15 finalistes distribuïts en les 5 categories del concurs. Aquests finalistes han estat seleccionats després d’examinar diversos aspectes de la moda nupcial, que van des del disseny de la col·lecció fins a l’estratègia de comunicació, destacant el talent creatiu, la professionalitat i l’excel·lència de les marques en cada àrea especialitzada.

L’esdeveniment de lliurament de premis, programat per al 20 d’abril dins del BBFW, comptarà amb la presentació de Randy Fenoli, reconegut dissenyador i figura destacada del reality televisiu “Say Yes to the Dress”, conegut pel seu protagonisme a la icònica botiga Kleinfeld Bridal de Nova York. Les marques guanyadores seran honrades amb guardons dissenyats per Laura Carmona & Carol Pascual de l’estudi Cual de València, els qui, en línia amb la filosofia de l’esdeveniment, combinen l’artesanal i el digital en les seues creacions, enfocant-se en productes de proximitat.

Albasarí Caro, directora de BBFW, assegura que aquest esdeveniment serà “una oportunitat única per celebrar la moda en tots els seus vessants, premiant el talent dels professionals que es dediquen amb passió a buscar l’excel·lència en la seva feina”.

Els noms del talent

Per al “Premi al Vestit de Núvia”, sens dubte un dels més cotitzats, han estat seleccionades com a finalistes les firmes Galia Lahav (Israel), Cucculelli Shaheen (EUA) i Pnina Tornai (EUA). Una d’elles obtindrà el reconeixement al disseny més icònic i creatiu, capaç de marcar tendència entre les núvies de la pròxima temporada.

El “Premi a la Col·lecció Nupcial” s’atorgarà a la col·lecció més visionària i capaç de reflectir la dona actual i futura, creada per una d’aquestes 3 marques: Ines Di Santo (Canadà), Marco & María (Espanya) i Sophie et Voilà (Espanya).

Per la seva banda, Luigi Bianchi (Itàlia), Lucas Balboa (Espanya) i Mans Concept (Espanya) competiran per al “Premi a la Col·lecció de Nuvi”, que reconeix la innovació i versatilitat en moda masculina nupcial.

En la categoria del “Premi a la Col·lecció Red Carpet“, entre Jenny Packham (Regne Unit) i Saiid Kobeisy i Georges Hobeika, tots dos del Líban, el jurat triarà la que millor representi la sofisticació, l’elegància i el glamour en els esdeveniments d’etiqueta.

Finalment, Serravalle (Alemanya), Alexandra Grecco (EUA) i Yolancris (Espanya) són les tres candidates al “Premi a la Campanya d’Imatge”, que reconeix l’excel·lència en l’enfocament visual i artístic aplicats a la imatge i la comunicació en el món nupcial.

Com a novetat, en aquesta edició el públic podrà votar i atorgar el “Premi People’s Choice” a una de les marques que van desfilar a la passarel·la de BBFW 2023. A més, es lliuraran reconeixements honorífics, com el “Premi Barcelona Goes Bridal Brand” a la firma catalana que més visibilitza la ciutat de Barcelona, i el “Premi Trajectòria” al dissenyador que hagi destacat al llarg de la seva vida per les seves aportacions personals i professionals al món de la moda.

 

 

BBFW, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, serà l’epicentre de la moda bridal del 17 al 21 d’abril al recinte firal de Montjuïc. Amb la participació de 37 dissenyadors a la passarel·la i més de 350 firmes, el 80% internacionals, en el trade show, el saló reafirma el seu lideratge com la principal plataforma impulsora de negocis, internacionalització i networking en el món de la moda bridal.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.