Casarse a Catalunya

L’art d’escollir el ball dels nuvis

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Fotografia: Marga de Rojas

El moment del ball dels nuvis en un casament és un dels moments més emotius i memorables de la celebració.

. Aquest acte simbolitza la unió de dues persones en amor i compromís, i l’elecció de la cançó adequada pot agregar un toc personal i únic a aquell moment especial. Aquí teniu alguns consells per ajudar-te a decidir el ball dels nuvis i fer d’aquest moment una experiència inoblidable.

Reflecteix la teva història d’amor

L’elecció de la cançó ha de reflectir la història d’amor única entre els nuvis. Pregons a tu mateix: hi ha una cançó que tingui un significat especial per a la seva relació? Pot ser la cançó que estava sonant quan es van conèixer o una que hagi marcat un moment crucial en la seva història d’amor. En triar una cançó amb significat personal, el ball esdevé una expressió autèntica de la seva relació.

 

Fotografia Arboix 

Considera l’ estil de ball

Un altre aspecte important a tenir en compte és l’ estil de ball. T’agradaria un vals clàssic i elegant, o prefereixes alguna cosa més contemporani i divertida? Si tens habilitats de ball més avançades, fins i tot podries considerar coreografiar la dansa per sorprendre els teus convidats. Assegura’t de triar una cançó que s’adapti a l’estil de ball que et sentis còmode realitzant.

Fotografia Liven

Prova diferents opcions

No tinguis por de provar diferents cançons abans de prendre una decisió final. Dedica temps a escoltar diverses opcions i ballar una mica amb la teva parella per veure quina se sent més natural i especial. Aquest procés pot ser divertit i ajudarà a consolidar l’ elecció perfecta.

En resum, el ball dels nuvis és un moment especial que pot ser personalitzat de moltes maneres. En triar una cançó significativa, considerar l’estil de ball, consultar amb professionals de la música i mantenir una ment oberta, pots assegurar-te que aquest moment sigui inoblidable per a tu, la teva parella i els teus convidats. Que comenci la dansa d’una vida junts plena d’amor i felicitat!

Fotografía Raquel Benito

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.