Casarse a Catalunya

Celebrant el Dia Internacional de la Dona en l’indústria nupcial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Cada 8 de març, el món s’uneix per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Un dia destinat a reconèixer les victòries, la resistència i la lluita contínua de les dones arreu del món. Aquest dia especial proporciona una plataforma per reflexionar sobre els avenços en igualtat de gènere i per inspirar accions que impulsin un futur més equitatiu.

En el sector nupcial, aquest dia cobra una rellevància especial, ja que ofereix l’oportunitat de celebrar el talent, la creativitat i la determinació de les dones que dediquen les seves vides professionals al món dels casaments.

En l’àmbit nupcial, les dones han exercit un paper cabdal com a líders, emprenedores i professionals creatives. Des de dissenyadores de vestits de núvia fins a planificadores de casaments, joieres, i fotògrafes especialitzades en esdeveniments matrimonials, les dones han demostrat la seva destresa en tots els aspectes de la indústria nupcial.

Dissenyadores de moda

Les dissenyadores de vestits de núvia han portat la moda nupcial a noves altures, fusionant la tradició amb la modernitat i creant peces úniques que reflecteixen la individualitat de cada núvia. La seva visió creativa ha influït en les tendències nupcials, desafiant les convencions i oferint opcions diverses que celebren la bellesa en totes les seves formes.

Yolanda Pérez

Yolanda Pérez és la co-fundadora i dissenyadora principal de la reconeguda marca nupcial Yolancris. Amb una passió per la moda nupcial i un enfocament en l’artesania i la innovació, Yolanda ha estat una força impulsora darrere de la creació de vestits de núvia que combinen l’elegància clàssica amb un toc modern i avantguardista. El seu estil distintiu i la seva atenció al detall han consolidat Yolancris com una marca líder en el món de la moda nupcial, captivant núvies de tot el món amb els seus dissenys atrevits i sofisticats.

Yolanda Perez

Wedding Planners

Les dones que es dediquen a la planificació de casaments són arquitectes de somnis, transformant idees en experiències inoblidables. Des de la selecció del lloc fins a la coordinació de cada detall, aquestes professionals demostren una habilitat excepcional per gestionar esdeveniments complexos mentre infonen cada celebració amb un toc personal i únic. En el Dia de la Dona, reconeixem i aplaudim la seva dedicació i habilitats organitzatives que fan possible que les parelles vegin materialitzats els seus somnis matrimonials.

Marta Llagostera

Marta Llagostera és una destacada wedding planner reconeguda per la seva dedicació, creativitat i atenció al detall en l’organització de noces. Amb una sòlida experiència en la indústria nupcial, Marta ha dut a terme esdeveniments memorables que reflecteixen la personalitat i els desitjos de cada parella. El seu enfocament meticulós i la seva passió per crear experiències úniques han fet de Marta Llagostera una referència en el món dels casaments, brindant als seus clients un servei excepcional i moments inoblidables en el dia més important de les seves vides.

 

Joieres

En el fascinant univers de les joies, les dones han emergit com a líders visionàries. Des de dissenyadores innovadores fins a hàbils orfebres, aquestes dones han deixat una marca, fusionant elegància i creativitat. El seu talent resplendeix, transformant simples pedres precioses en expressions de singular bellesa i empoderament.

Gemma Grau

Gemma Grau és una destacada joiera i directora de Joieria Grau, una reconeguda joieria de Barcelona. Amb una passió pel disseny i l’artesania, Gemma ha portat Joieria Grau a ser un referent en el món de la joieria, combinant tècniques tradicionals amb innovació i creativitat. El seu enfocament en la qualitat, l’elegància i l’atenció al detall ha fet que les creacions de Joieria Grau siguin apreciades per clients de tot el món. Gemma Grau és una figura respectada en la indústria de la joieria, i el seu compromís amb l’excel·lència ha consolidat la reputació de Joieria Grau com una marca de prestigi en el món de l’alta joieria.

 

Gemma Grau 

En el Dia Internacional de la Dona, és important reflexionar sobre els avenços realitzats i reconèixer la inspiradora fortalesa de les dones que han aplanat el camí. En destacar les seves contribucions, celebrem no només l’èxit individual, sinó també l’impacte col·lectiu que aquestes dones tenen en la forma en què vivim i experimentem un dels moments més importants de la vida: el matrimoni.

En aquest Dia de la Dona, celebrem les dones que han deixat una marca imborrable en el sector nupcial. La seva creativitat, lideratge i determinació han transformat la indústria, inspirant futures generacions de dones a seguir els seus passos. En reconèixer i apreciar el paper fonamental de les dones en el món del matrimoni, estem construint un futur on la igualtat de gènere en totes les professions, inclòs el sector nupcial, sigui una realitat innegable.

Malgrat les victòries notables, les dones en el sector nupcial també enfronten desafiaments únics. Des de la recerca de reconeixement equitatiu fins a la superació d’ estereotips de gènere, les dones professionals en aquest camp continuen demostrant la seva vàlua i contribuint significativament al creixement i l’ evolució de la indústria.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.