Casarse a Catalunya

Una setmana inigualable

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Casar-se a Catalunya ha estat privilegiat de ser partícip d’una experiència transformadora: la Setmana Experiencial CETT Wedding Experience.

Durant aquesta setmana intensiva, els alumnes s’han immers en un món ric en coneixements pràctics i inspiració, compartits per destacats professionals del sector nupcial.

Aprenentatge Holístic i Impactant

Aquesta setmana va ser una oportunitat única per als estudiants per explorar i assimilar una varietat de temes crucials en la planificació de casaments.

Des del desenvolupament del potencial com a Wedding Planners fins a les estratègies per gestionar les emocions i l’estrès dels clients, cada aspecte va ser abordat amb detall i profunditat.

Amb la guia d’experts del sector, els alumnes van aprendre com exposar el seu potencial i, alhora, com gestionar amb habilitat les emocions i l’estrès dels clients.

Fotografies Esther Recuerda

Les sessions pràctiques i les simulacions van proporcionar als estudiants una visió realista i valiosa de les situacions que poden sorgir en el món dels casaments.

La classe magistral de Marta Llagostera, CEO de Marta Llagostera Wedding Planner&Design, va ser un moment culminant on els alumnes van aprendre a organitzar superproduccions nupcials amb elegància i eficàcia.

Les converses, les visites a botigues multimarca i altres exploracions temàtiques van afegir capes de comprensió i creativitat al seu aprenentatge.

Fotografia Esther Recuerda

Valoració positiva dels alumnes

Els alumnes no només van absorbir coneixements teòrics, sinó que també van expressar una valoració molt positiva de la seva experiència. Molts van destacar que aquesta setmana va ser excepcional i ha transcendit les seves expectatives.

Han subratllat la importància d’haver après aspectes imprescindibles per a la seva vida professional, destacant la rellevància pràctica i aplicabilitat immediata dels coneixements adquirits.

Fotografia Sergi Sala Fotogràf

Una Setmana que Marca un Abans i un Després

La Setmana Experiencial CETT Wedding Experience ha estat més que una simple formació; ha estat una immersió completa en el món dels casaments, equilibrant habilitats pràctiques, coneixements teòrics i una perspectiva creativa.

Els estudiants van sortir d’aquesta setmana amb una confiança renovada i una preparació exhaustiva per abordar els reptes i les oportunitats que la seva futura carrera els presentarà.

 

Fotografia Sergi Sala Fotogràf

Un dels moments àlgids de la setmana va ser la visita guiada a la botiga multimarca de Santa Eulàlia, amb la participació destacada de Luis Sans. Aquest testimoni clau va oferir als alumnes una visió privilegiada de la importància de la sastreria i el tracte personalitzat en les botigues multimarca.

Aquesta experiència pràctica va enriquir encara més la seva comprensió de com aquesta faceta específica del sector contribueix a la creació d’esdeveniments nupcials únics i inoblidables.

Fotografia Sergi Sala Fotogràf

Una de les grans visites també va ser la de Mariano Moreno, ens van obrir les seves portes per descobrir el procés d’un vestit d’alta costura.

Fotografia Esther Recuerda

Camí Cap a l’Èxit Nupcial

Casar-se a Catalunya celebra la Setmana Experiencial com un pas significatiu cap al futur èxit dels estudiants.

Un enfocament integral i una valoració tan positiva dels participants, aquesta experiència va ser una font d’inspiració i un punt de partida essencial per a aquells que aspiren a destacar-se en el món de la planificació nupcial.

Estem impacients de veure com aquesta nova generació de professionals portarà la seva passió i coneixement al servei dels futurs esdeveniments nupcials a Catalunya i a tot el món.

Fotografia Esther Recuerda

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.