Casarse a Catalunya

La passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week marca el pas de la moda nupcial mundial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Amb la participació de 37 dissenyadors, la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) reafirma la seva posició com l’epicentre global per a la presentació de les més recents creacions en moda nupcial per a la pròxima temporada.

En aquesta edició, més de 10 marques faran el seu debut en l’esdeveniment, destacant la constant evolució de la creativitat i el disseny per continuar captivant núvies, nuvis i convidats de tot el món.

Sota l’organització de Fira de Barcelona i amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) serà l’escenari del 17 al 20 d’abril per a la presentació de les col·leccions de la temporada 2025. En aquest esdeveniment, s’exhibiran al voltant de 900 dissenys que abasten les línies de moda nupcial femenina i masculina, així com vestits de cerimònia, còctel i evening wear.

Al llarg dels quatre dies dedicats a les desfilades, participaran diverses firmes, entre elles Jesus Peiro, Atelier Pronovias, Isabel Sanchis, Sophie et Voilà, Yolancris, Marco & María, Ogadenia Couture, Lucas Balboa, Lorena Formoso i Pedro Palmas. També se sumaran destacades marques internacionals com Agnieszka Swiatly (Polònia), Marylise & Rembo Styling, i Carta Branca (Bèlgica), Th Atelier Couture by Prof. Jimmy Choo (Malàisia), Joli Poli (Vietnam), Madame Burcu (Turquia), Wona Concept & EvaLendel (Ucraïna), Katy Corso (Ucraïna), Demetrios (Itàlia), Julia Kontogruni (Bulgària) i Madeline by Morilee (EUA). A més, ‘Global Bridal House’ presentarà les seves firmes Modeca, GBS Herve Paris i Libelle Bridal dels Països Baixos, juntament amb l’estatunidenca Randy Fenoli Bridal.

Backstage Jesus Peiro

Com a novetat, marques com Allure Bridal i Caroline Castigliano faran la seva primera aparició a la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), juntament amb la presència inaugural de Sima Couture d’Alemanya, Serina del Japó i Alicia Rueda de España. Així mateix, la desfilada ‘The Edit’ comptarà amb la participació de reconegudes firmes com Olga Macià, Camila Elena, Andrea Lalanza i Serravalle, a les quals se sumen els dissenyadors italians Claudio diMare i Donatella Gallo, marcant així el seu debut en aquest destacat esdeveniment barceloní.

Desfilada Isabel Sanchis

Giambattista Valli,estrella de la Bridal Night

A més, el renovat dissenyador d’alta costura i pret-à-porter a nivell mundial, Giambattista Valli, presentarà les creacions de la seva tercera “Love Collection” 2025 durant la Barcelona Bridal Night. Aquest esdeveniment de gala es durà a terme el 17 d’abril a la Llotja de Mar de Barcelona, un edifici emblemàtic que abraça més de cinc segles d’història, art, arquitectura i cultura a la ciutat comtal.

Albasarí Caro amb Giambattista Valli

En els dos últims dies de les desfilades, del 19 al 21 d’abril, el trade show rebrà més de 350 marques, destacant un impressionant 80% de participació internacional, el percentatge més elevat registrat fins a la data en l’esdeveniment de Barcelona. Provinents de 35 països, aquesta àmplia representació consolida Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) com l’esdeveniment líder a Espanya i un referent mundial en la seva especialitat.

Desfilada Demetrios

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.