Casarse a Catalunya

Essencials per a un dia inoblidable

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El dia del casament és un dels moments més especials en la vida d’una dona, i tenir tot a mà és clau per assegurar-se que cada detall estigui perfecte.

El necesser de la núvia és com el seu kit de supervivència, ple d’elements essencials que l’ajudaran a enfrontar qualsevol imprevist i a mantenir-se radiant durant tota la jornada.

Base de Maquillatge de llarga durada

La clau per a un maquillatge impecable és una base de llarga durada que resistirà des de la cerimònia fins a l’últim ball. Assegura’t de triar-ne una que s’adapti al teu tipus de pell per aconseguir un acabat impecable i durador.

Clarins

Labials de recanvi

Amb besos, brindis i xerrades amb els convidats, és probable que necessitis retocar el teu labial diverses vegades durant el dia. Porta amb tu el to que estàs fent servir i un de recanvi per garantir uns llavis perfectes a cada fotografia.

 

Clarins

Perfum de viatge

Un petit flascó del teu perfum favorit et permetrà refrescar-te i mantenir-te amb una aroma encantadora al llarg de la celebració. Un parell de gotes són suficients per avivar la fragància.

Manifest perfumes

Polvos translúcids:

Mantenen a ratlla la brillantor no desitjada. Aquests productes són ideals per retocar el teu maquillatge sense recarregar la pell.

Dior

Desodorant en format roll-on

Un roll-on de desodorant et proporcionarà una sensació de frescor duradora i discreta. Especialment útil per mantenir la confiança en aquests moments intensos.

Mirall compacte

Un mirall compacte és essencial per a retocs ràpids i per assegurar-te que tot estigui al seu lloc abans d’enfrontar les càmeres.

Bàlsam labial

No subestimis el poder d’uns llavis suaus i ben hidratats. Un bàlsam labial t’assegurarà un somriure còmode i radiant.

Amb aquests elements essencials en el teu necesser, estaràs llesta per viure el teu dia d’oci amb confiança i tranquil·litat. Que comenci la celebració!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.