Casarse a Catalunya

Tornar on vas ser feliç, on et sents tu mateixa

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Submergeix-te en la serenitat del Mediterrani amb “VOLVER”, la nova col·lecció de vestits de núvia de Mireia Balaguer.

Vestits nets i elegants, sense oblidar l’essència que sempre ha caracteritzat els dissenys.

En aquesta col·lecció inspirada en les arrels mediterrànies, els talls moderns i les línies netes es combinen amb elements més tradicionals per oferir una varietat d’opcions que s’adapten a la personalitat i a l’estil de cada núvia: sobre faldilles, capes, mànigues…

Amb cada detall acuradament elaborat, els diversos dissenys d’aquesta col·lecció us transportaran a les costes assolellades i a les brises suaus del Mediterrani mentre camineu cap a l’inici de la vostra nova vida.

I quina millor manera que presentar aquesta nova col·lecció que a l’espectacular entorn de Santa Romana en ple Mediterrani? Jardins d’estil francès, fonts i espais màgics per a un record únic. Amb una de les millors vistes de la Costa de Barcelona i amb el capvespre de fons, Santa Romana és l’espai perfecte perquè cada celebració sigui memorable. Un lloc únic, ubicat a Caldes d’Estrac, un poble a tan sols 30 minuts de Barcelona, ​​on representar el millor escenari d’un casament. Exclusivitat en un emplaçament privilegiat.

CRÈDITS

Vestits: Mireia Balaguer | Espai: Santa Romana | Fotografia: Cerezo en flor| Maquillatge i perruqueria: Nurmkp (Dulcewedding) | Tocat i complements: Bea Hurtado Atelier | Ram: Betancourt Floral Design

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.