Casarse a Catalunya

Experiència Gastronòmica amb Wedding Planners de la mà de Sensacions Gastronomy & Emotions

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El passat dilluns, 12 de febrer, es va dur a terme una trobada de Wedding Planners a la prestigiosa Masia de Can Magí, de Sensacions Gastronomy & Emotions.

En aquesta exclusiva reunió, es va estendre una cordial invitació a un selecte grup de professionals especialitzats en la planificació de casaments, amb l’objectiu que poguessin experimentar de primera mà l’excel·lència gastronòmica que ofereix Sensacions Gastronomy & Emotions.

Durant l’esdeveniment, es va brindar a les Wedding Planners l’oportunitat única de participar en tallers gastronòmics, on van poder submergir-se activament en la creació d’exquisits plats. Aquests tallers van abastar una varietat de temàtiques, des d’una degustació de vins i formatges dirigida per l’experimentat sommelier Ton Colet, fins a instruccions detallades sobre l’art de tallar pernil ibèric, l’elaboració de steak tartar i la preparació de tonyina Balfegó i llobarro.

La presència de la nostra revista, Casar-se a Catalunya, en l’esdeveniment va ser notable entre els assistents. Vam tenir l’honor de rebre comentaris positius, i ens complau saber que diverses Wedding Planners apareixien als diaris de boda d’aquesta edició.

A més de la nostra revista, l’esdeveniment va comptar amb la destacada participació de col·laboradors de renom, com Flors Amèlia, encarregats de l’exquisida decoració; Tot Hostelaria, proveïdors de tot el material necessari; i la talentosa fotògrafa Andrea Ferrara, qui va capturar magistralment l’essència d’aquesta trobada exclusiva. La sinergia entre aquests col·laboradors va contribuir a fer d’aquesta jornada una experiència inoblidable per a tots els presents.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.