Casarse a Catalunya

Blau Klein

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La nova col·lecció bridal de Mariano Moreno reinventa la tradició de la núvia que desitja lluir algun element blau amb un concepte disruptiu, començant pel to de blau escollit. Parlem del blau Klein.

El blau Klein és un color intens, amb una forta relació amb el blau ultramar i creat pel pintor francès Yves Klein.

Un color reconegut internacionalment i que va marcar la història de l’ art. Aquesta referència marca clarament la línia creativa de la nova col·lecció de núvia de la marca.

L’enclavament escollit per al lookbook de núvia 2025 ha estat una acadèmia d’escultura. Un lloc inspirador i que, gràcies a l’ambient de les sales en color blanc, el blau Klein cobra un protagonisme increïble al costat dels vestits.

Els models de la col·lecció estan realitzats majoritàriament en teixit de crepe i la comoditat ha estat la premissa indispensable a l’hora de dissenyar els vestits. Les siluetes en la col·lecció estan caracteritzades per l’afavoridor tall sirena i es troben models amb màniga, escots banyera cor i encaixos de cotó dissenyats en exclusiva per a la marca.

Els accessoris en blau Klein estan realitzats en georgette, organça i mikado de seda i es troben a tall de sobre cues, cinturons i capes vaporoses. Tota la col·lecció d’accessoris és extraïble, perquè la núvia pugui portar-los segons el moment de la celebració, i amb l’opció d’adquirir-los també en blanc.

Una col·lecció amb una intensitat cromàtica ideal per a totes les núvies.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.