Casarse a Catalunya

La culminació d’un gran somni

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Fotografies: Noelia Robles

El casament de la Núria i el Manel va ser el resultat d’una bonica història d’amor que es va començar a gestar l’estiu del 2014

Quan tots dos treballaven al mateix lloc, una botiga d’articles esportius, i es van adonar que també tenien amics en comú . Tot i això, el destí no els va unir en aquell moment, i no va ser fins a l’estiu del 2017, durant les festes de Santa Tecla, quan es van retrobar. A partir d’aquest retrobament, les espurnes de l’amor van començar a brillar, i després de molts plans compartits amb amics, finalment van iniciar el festeig.

El Manel va demanar la mà de la Núria durant un inoblidable i màgic viatge a Egipte. La Núria va preparar el viatge com a regal d’aniversari per a en Manel, que sempre havia somiat visitar aquest encantador país. 

El destí oferia una simetria perfecta, ja que mentre el Manel feia trenta anys, la Núria celebrava el seu vint-i-novè aniversari. Durant el viatge, el Manel la va sorprendre amb una emotiva proposta de matrimoni: “Gràcies per haver fet realitat un dels meus somnis, a mi també m’agradaria fer realitat un dels teus”

Va ser un moment únic ple d’amor que va marcar l’inici d’una nova etapa a les seves vides.
El primer que van decidir un cop van tornar del viatge, i sense dubtar ni un segon, va ser el lloc de la celebració. Havia de ser al Mas La Boella. Hi havien assistit per la boda d’uns amics i van quedar al·lucinats. Aquell mateix dia van saber que si un dia es casaven ho farien al Mas La Boella. 

Els espais, el servei, l’organització, tot va ser perfecte, i així volien que fos la seva boda. I així va ser.

Finalment, va arribar el dia tan esperat. La núvia es va preparar per estar radiant. Del maquillatge es van ocupar els estilistes Vibe i del pentinat De Luxe Perruquers. El Manel, vestit de Pujol Vilà de Reus, recorda amb gran emoció l’entrada de la Núria a la cerimònia.

Mai no havia plorat tant, veient-la caminar cap a ell, vestida de Rosa Clará, amb tots els éssers estimats al seu voltant, compartint aquest dia tan especial. D’altra banda, la Núria té un record que li posa la pell de gallina cada vegada que s’ho pensa: l’entrada al saló de ball, on totes les mirades estaven posades en ells, al so de la cançó “Tu Sei”.

El moment del “sí, vull” va ser inoblidablement especial. La cerimònia, celebrada en el bosquet del Mas La Boella amb la decoració a càrrec de Berue Eventos i les delicades flors d’Anna Abellà, va superar totes les expectatives. Estimats amics van actuar com a mestres de cerimònia, i testimonis especials, amics de la infància de la parella, van estar al seu costat, fent que aquest moment fos encara més emotiu.
L’experiència al Mas La Boella va superar totes les expectatives. Els jardins i el saló eren impressionants, però el més destacat va ser sens dubte la part gastronòmica, ja que tots els convidats van lloar el servei i la qualitat dels àpats. 

Els nuvis es van alegrar enormement en saber que els seus convidats van aplaudir tant com ells el lloc escollit i el menjar que van degustar.
El dia del casament va ser un record inoblidable ple de felicitat per a la Núria i en Manel. 

Es van sentir immensament agraïts de compartir aquell moment amb totes les persones especials de la vida. La tranquil·litat de deixar tots els detalls a les mans de l’equip de Mas La Boella els va permetre gaudir al màxim de cada moment, sense preocupacions.

L’agraïment a Mas La Boella i al seu equip va ser immens, ja que van fer possible un dia tan especial.

L’elecció de celebrar el casament a l’estiu va ser molt significativa per a la parella. L’estiu sempre els ha unit i ha estat present a la seva història d’amor. 

Desitgem que els nuvis segueixin enamorant-se cada cop més amb el pas dels dies!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.