Casarse a Catalunya

Més marques i més internacionalitat a Barcelona Bridal Fashion Week 2024

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les firmes internacionals representen el 80% del total, marcant el percentatge més elevat registrat fins ara al saló.

La Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) d’enguany comptarà amb una major presència de marques, establint així l’oferta internacional més àmplia de la seva història en reunir més de 350 prestigioses firmes de moda nupcial, cerimònia i accessoris de tot el món. D’aquesta manera, l’esdeveniment a Barcelona es consolida una vegada més com la cita imprescindible del sector, proporcionant l’oportunitat de descobrir les últimes creacions, explorar noves oportunitats de negoci i establir acords comercials amb compradors de més de 80 països.

A dos mesos de la seva celebració, la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) ha assignat el 85% de l’espai a 320 firmes que ja han confirmat la seva participació, marcant un increment del 6,5% en comparació amb el mateix període del 2023. Aquesta dada suggereix la possibilitat de superar les 350 marques presents en la passada edició. Cal destacar el destacat nivell d’internacionalitat de l’esdeveniment, amb marques provinents de més de 35 països, representant el 80% de l’oferta total (un augment de 4 punts percentuals respecte al 2023), marcant així el percentatge més alt registrat fins ara.

L’augment més notable s’ha observat a les marques dels EUA, Itàlia, Regne Unit, Països Baixos, França, Polònia, Ucraïna i Turquia. Entre les firmes que participen per primera vegada, que conformen prop del 7% de l’oferta global, s’inclouen països com Austràlia, França, Colòmbia, Kosovo, Líban, Corea del Sud i Romania, entre d’altres.

En aquesta edició, la BBFW comptarà novament amb la presència de reconegudes marques espanyoles com Jesús Peiró, YolanCris, Isabel Sanchis, Sophie et Voilà, Marco & María, Cortana o Novia d’Art. A més, serà l’escenari de firmes internacionals de primer nivell, com The Atelier (Malàisia), Liz Martinez i Julie Vino (Israel), Modeca (Països Baixos), Savannah Miller (Regne Unit), Marylise & Rembo Styling (Bèlgica), Ersa Atelier (Romania), juntament amb les estatunidenques Justin Alexander, Morilee, Madeline, Demetrios, Allure, Enzoani i Jenny Yoo, la italiana Maison Signore i la ucraïnesa Eva Lendel.

Desfilada BBFW2023 Jesus Peiro

Temperly London, que participarà per primera vegada, se sumarà a altres marques representatives de la tradició britànica al Trade Show, entre les quals s’inclouen l’emblemàtica Halfpenny London i Jenny Packham, aquesta última reconeguda per ser una de les preferides de les dames de la casa reial britànica. Caroline Castigliano també tornarà, juntament amb altres marques que són habituals cada any, aportant un considerable valor en l’àmbit dels accessoris, com és el cas de Halo&Co.

D’altra banda, l’esdeveniment està ultimant el registre de les més de 30 firmes que participaran en la seua passarel·la entre les quals hi haurà Pronovias; Jesus Peiro; YolanCris; Isabel Sanchis; Sophie et Voilà; Marc & Maria; Caroline Castigliano (Regne Unit); Madeline (EE. UU); o The Atelier de Jimmy Choo (Malàisia), entre d’altres. A més, comptarà amb la desfilada de Giambattista Valli en la nit de gala d’aquesta edició.

Desfilada BBFW2023 Pronovias

Més espai per a l’alta costura

Valli, destacat entre ells, formarà part de la secció denominada ‘Showroom’, que aquest any presenta una presència destacada de firmes d’alta costura com Zuhair Murad, Viktor&Rolf (convidat d’honor a la Barcelona Bridal Night el 2022), així com altres dissenyadors internacionalment reconeguts, entre els quals s’ inclouen Tony Ward de Líban i Ines di Santo de Canadà.

Albasarí Caro i Giambattista Vall

"BBFW 2024 experimenta un notori creixement tant en la quantitat de marques com en la internacionalitat de l'oferta expositiva i en el nombre de visitants previstos. Serà una de les plataformes més completes i d'alt nivell del món pel que fa a les tendències de moda per a la pròxima temporada, fins i tot més enllà de l'àmbit nupcial"

D’altra banda, BBFW busca potenciar la participació de marques del sector nupcial amb el seu innovador concepte “The Edit”, que inclourà firmes com Studio Serravalle, Andrea Lalanza, Mariano Moreno, Olga Macià, Emanuele Bilancia, Studio Moda Bridal, i marques d’accessoris com The Touch Barcelona, Suzanne Ceremony, Zawadzky o Back to Glam, entre d’altres.

Desfilada BBFW23 Studio Serravalle

Compradors de més de 80 països

Amb el propòsit d’ enfortir les oportunitats de negocis per a les marques participants, el saló ha implementat el pla de hosted buyers, el qual implica la invitació directa a destacats compradors internacionals amb un alt potencial d’ adquisició, generant així una inversió significativa en el sector. Aquests professionals provenen de més de 80 països, especialment de mercats clau com Europa, EUA, Japó, Corea del Sud, Llatinoamèrica, el Sud-est Asiàtic i, com a novetat en aquesta edició, també d’Austràlia.

Organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la Barcelona Bridal Fashion Week 2024 presentarà al recinte de Montjuïc, del 17 al 20 d’abril, les desfilades de les col·leccions 2025 de més de 30 dissenyadors, seguits de les propostes comercials de les marques al Trade Show del 19 al 21 d’abril.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.