Casarse a Catalunya

El convidat ideal amb Protocolo

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Com a convidat, és essencial trobar el conjunt ideal que reflecteixi la teva personalitat i t’aporti confiança durant l’esdeveniment.

Protocolo destaca com una firma que satisfà les necessitats de tots els homes, oferint una àmplia gamma d’estils que es poden adaptar a qualsevol ocasió nupcial. 

Ja sigui una cerimònia formal o una celebració més relaxada, trobaràs opcions que t’ajudaran a destacar amb estil.

Elegància clàssica

Si prefereixes una estètica més clàssica i tradicional, Protocolo ofereix una selecció de vestits impeccables i sofisticats

Tons neutres com el blau marí o el gris, amb detalls subtils, et faran destacar amb elegància sense robar protagonisme als nuvis.

Modernitat i atreviment

Per aquells que busquen una opció més moderna i atrevida, la col·lecció de Protocolo ofereix peces amb detalls contemporanis, com solapes diferents o accessoris únics. 

Tons vius com el bordeus o el blau elèctric poden ser la opció ideal per a aquells que volen fer una declaració de moda.

Protocolo

La pell en moments especials

En ocasions més relaxades, Protocolo també presenta opcions de vestimenta casual elegant, combinant pantalons i americanes amb un toc informal. 

Aquest estil és perfecte per a celebracions a l’aire lliure, cerimònies diürnes o nocturnes. Protocolo ofereix accessoris com corbates, mocadors de pit i punys que poden personalitzar i afegir un toc distintiu al teu conjunt.

Protocolo

Amb la varietat d’estils i opcions que ofereix Protocolo, trobar el conjunt ideal com a convidat nupcial és una experiència emocionant i satisfactòria.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.