Casarse a Catalunya

MyClarins, els productes per la generació Z

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En un món cada cop més centrat en la consciència i l’autocura, la marca de renom mundial Clarins ha demostrat el seu compromís amb la generació Z

My Clarins, la línia de tractaments revolucionària de la marca, es consolida com un fidel aliat en el viatge de descobriment i cura de la pell per a aquesta vibrant generació.

Cura personalitzada

L’adolescència i la joventut sovint porten una muntanya russa de canvis a la pell. Un dia pot lluir radiant i perfecta, mentre que l’endemà pot tornar-se capritxosa i complicada. 

Clarins reconeix aquesta realitat i ha creat My Clarins com un confident constant pels joves, oferint-los una experiència personalitzada que s’adapta a les canviant necessitats de la seva pell.

Un dels passos més importants en la rutina de cura de la pell és l’ús regular de protector solar. La protecció solar no només protegeix la pell dels danys del sol, sinó que també és una inversió a llarg termini en la prevenció de l’envelliment prematur. 

Les futures núvies i nuvis han de considerar la protecció solar com el seu millor aliat per mantenir una pell saludable i jove.

Clarins

La pell en moments especials

Quan arriba el dia del casament, la importància d’una pell radiant es converteix en una prioritat. Una rutina de cura de la pell de per vida es tradueix en una pell que resplendeix en aquest moment crucial. 

La confiança que prové d’una pell cuidada contribueix a la bellesa natural i al benestar emocional en aquests moments inoblidables.

(Re)connectant amb la pell

My Clarins es presenta com l’amic perfecte per a (re)connectar amb la pell. Entendre-la millor és el primer pas cap a una cura efectiva, i la línia de tractaments My Clarins proporciona els mitjans per fer-ho. 

Els productes estan formulats amb ingredients curosament seleccionats per abordar les preocupacions específiques de la pell jove.

Des de la hidratació fins al control de l’excés de greix, oferint solucions efectives i suaus.

Una experiència educativa 

Clarins no només ofereix productes, sinó una experiència educativa en la cura de la pell. La marca es compromet a donar poder a la generació Z amb els coneixements necessaris per cuidar la seva pell de manera efectiva

My Clarins no només tracta els problemes actuals, sinó que també educa els joves sobre la importància de la cura preventiva.

Clarins

Sostenibilitat i ètica

 

A més del seu compromís amb la pell jove, Clarins també demostra una responsabilitat ambiental. 

My Clarins es confecciona amb ingredients naturals i sostenibles, reflectint la creixent consciència ambiental de la generació Z

La marca ha adoptat pràctiques ètiques en tot el procés de producció, des de l’obtenció de matèries primeres fins a l’embalatge. 

Assegurant que els joves consumidors no només cuidin la seva pell, sinó també el planeta.

 

My Clarins no és només una línia de tractaments, sinó un company en el viatge de descobriment i cura de la pell per a la generació Z

Clarins demostra el seu compromís amb la bellesa conscient, proporcionant productes efectius, educació en la cura de la pell i promocionant pràctiques sostenibles. 

Per a la generació Z, My Clarins és més que una rutina de cura de la pell; és un estil de vida que abraça l’autenticitat i la responsabilitat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.