Casarse a Catalunya

Esplendor nupcial 2024

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En el fascinant món de les tendències de maquillatge nupcial, l’any 2024 ha portat amb si una eclèctica barreja d’estils que reflecteixen la diversitat i la individualitat de cada núvia.

Enguany, la bellesa nupcial s’ha caracteritzat per la fusió del clàssic amb l’avantguardista, creant looks que van des de l’atemporal fins a l’audaç i innovador.

En primer lloc, la tendència cap a un maquillatge natural continua sent forta el 2024. Les núvies opten per ressaltar la seva bellesa única amb tons suaus i acabats lluminosos. La pell radiant i translúcida és la protagonista, amb bases lleugeres que permeten que la pell respiri i es vegi impecable. S’emfatitzen les textures setinades i els tons càlids per aconseguir un aspecte fresc i juvenil.

Backstage Bcn

Al seu torn, la mirada d’ulls adquireix un paper fonamental. Les ombres en tons neutres i terracotes són populars, realçant la profunditat i l’expressió de la mirada. S’afegeixen detalls delicats com destells subtils i pestanyes voluminoses per aconseguir un efecte romàntic i glamorós. El delineat gràfic i les pestanyes postisses extravagants són opcions per a aquelles núvies que desitgen un toc més contemporani i atrevit.

Pel que fa als llavis, la versatilitat és clau. Des de tons nude fins a colors intensos, les núvies tenen la llibertat de triar segons el seu estil personal. Els llavis mate continuen sent una elecció popular, ja que ofereixen una durada impecable sense sacrificar l’elegància.

Backstage Bcn

A més, els tons berry i els vermells clàssics es reinventen amb acabats aterrits i textures de llarga durada.

El 2024, la tendència inclusiva es reflecteix en la diversitat d’estils i colors de pell. Els maquilladors estan adoptant una varietat de productes i tècniques que ressalten la bellesa única de cada núvia, adaptant-se a una àmplia gamma de tons de pell i característiques facials.

Backstage Bcn

En resum, les tendències de maquillatge de núvies el 2024 celebren la individualitat i l’expressió personal. Des de looks minimalistes i naturals fins a opcions més audaces i modernes, el maquillatge nupcial d’enguany ofereix un ventall de possibilitats perquè cada núvia se senti radiant i segura en el dia més especial de la seva vida.

Backstage Bcn

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.