Casarse a Catalunya

Descobreix l’elegància perfecta

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els vestits de convidada en un casament són una part important de la celebració, ja que reflecteixen l’ estil i la personalitat de la persona que els porta.

Etiqueta de vestimenta

És important conèixer l’etiqueta de vestimenta especificada en la invitació. Pot variar des de “casual” fins a “elegant” o fins i tot codis de vestimenta més específics com “etiqueta de còctel” o “vestit de gala”.

Colors i estils de moda

Els colors i estils de moda poden canviar d’una temporada a una altra. Tendències com colors pastel, estampats florals, o detalls com volants i encaixos poden ser populars en determinat moment. Seguir les tendències pot ajudar a trobar un vestit actual i modern.

 

La Croixé, Vestit Mafalda

Tipus de casament

El tipus de casament també influeix en l’elecció del vestit. Per exemple, un vestit llarg i elegant pot ser més adequat per a un casament formal en comparació amb un vestit curt i lleuger que podria ser perfecte per a un casament a la platja.

Accessoris

Els accessoris són clau per complementar el vestit. Sabates, bosses, joies i tocats poden agregar un toc personal i completar l’atund. És important no exagerar, però sí destacar amb accessoris que s’adaptin a l’estil general del vestit i l’ocasió.

 

Comoditat

La comoditat és essencial. Assegura’t que el vestit et permeti moure’t amb facilitat i que et sentis còmoda durant la cerimònia, la recepció i qualsevol activitat addicional.

Temporada i clima

Tingueu en compte la temporada i el clima del lloc on se celebra el casament. Vestits més lleugers i frescos són ideals per a casaments d’estiu, mentre que vestits més abrigats poden ser necessaris per a esdeveniments a l’hivern.

La Croixé, Vestit Filippa

Personalitat i estil propi

No oblidis que la teva elecció de vestuari ha de reflectir la teva personalitat i estil propi. Si bé és important seguir certes pautes, també és fonamental sentir-te autèntica i còmoda amb la teva elecció.

Recorda que la clau està en equilibrar l’elegància amb la comoditat i seguir les pautes establertes per la parella en la invitació. Esperem que aquests temes t’ajudin a trobar el vestit perfecte per al pròxim casament!

Vestit Margot

La Croixé, Vestit Viviana

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.