Casarse a Catalunya

Dani’s Party, una convidada jove amb molta actitud

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Dani’s Party s’assenta com l’alternativa de tendència per a les convidades més joves que volen brillar en els esdeveniments socials, casaments i en les nits més màgiques.

Rosa Clará presenta Dani’s Party

En la seva Col·lecció 2024, confirma la seva aposta per dissenys festius més desenfadats, amb opcions en curt, granotes, detalls cut-out i obertures que rejoveneixen la moda festiva per ampliar l’univers de Rosa Clará.

El 2024, el color serà protagonista. Així ho demostren els nous dissenys en crep i satén presentats en una àmplia i lluminosa paleta de colors fruiters com llima, frambuesa, maduixot i poma. Al costat de tons de moda com el buganvilla i el verd esmeralda, ompliran d’alegria les ocasions festives amb dissenys sexys que es defineixen pels seus escots ASIMÈTRICS, nusos, drapejats i detalls cut-out. Les obertures a la falda incorporen un toc de sensualitat a aquests vestits de factura elegant perfectes per a qualsevol ocasió.

Dani’s Party segueix apostant pels “monos” per celebrar els moments més especials. Executats en teixits llisos com crep o satén, la nova Col·lecció 2024 presenta diverses opcions en colors molt lluminosos com blau royal, llima, frambuesa i cobalt que afavoreixen totes les siluetes amb escots asimètrics, en bec i off-shoulder.

Una altra opció amb pantalons, el “mono” de lluentons, una altra tendència destacada en aquesta Col·lecció 2024. En colors clàssics com negre i or rosat, Dani’s Party incorpora un toc de glamour amb dissenys amb lluentons que també es presenten en curt per a les ocasions d’etiqueta més relaxada.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.