Casarse a Catalunya

Adeu a la pell de taronja

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La innovació de Clarins revoluciona la cura corporal amb el seu revolucionari tractament Body Fit Active, un avenç significatiu en la lluita contra la pell de taronja.

La batalla contra la cel·lulitis i la pell de taronja ha trobat un aliat poderós al nou producte de bellesa de Clarins, el Body Fit Active

Aquest mecanisme avançat, sostingut per la ciència i l’eficàcia d’ingredients acuradament seleccionats, es presenta com la solució integral per reduir la pell de taronja fins a un 35%, independentment del nivell d’exercici realitzat.

L’estrella del tractament

A la recerca de l’ingredient perfecte, Clarins va avaluar 117 candidats i va seleccionar l’extracte de té matxa bio per la seva capacitat única per potenciar el cicle de la creatina més del 50%. 

Aquest extracte no només afavoreix l’eliminació de greix, sinó que també actua com a escut protector contra la seva acumulació. 

La fusió de la tradició del te i la innovació científica posiciona el té matxa bio com l’ingredient clau que impulsa els extraordinaris resultats de Body Fit Active.

Tractament professional de 60 minuts

Per a aquelles que busquen resultats ràpids i visibles, Clarins ofereix el tractament Body Fit Active a les seves cabines professionals. Aquest tractament de 60 minuts combina tècniques especialitzades amb la potència del producte per oferir un efecte drenant, afinar la silueta i refermar la pell

Les dones que han experimentat aquest tractament professional reporten una millora del 46.5% en l’aparença de les cuixes, evidenciant l’eficàcia de l’enfocament holístic de Clarins.

Body Fit Active de Clarins

Resultats comprovats

Després de 28 dies d’ús, el 81% de les dones que van provar Body Fit Active van afirmar una reducció visible a la pell de taronja. El 84% va reportar una fermesa notable a la pell, destacant l’eficàcia a llarg termini del producte.

Aquests resultats donen suport a la promesa de Clarins de proporcionar solucions efectives i duradores per a les preocupacions estètiques més comunes.
Clarins Body Fit Active emergeix com una fita en la cura corporal, oferint un enfocament científicament recolzat i resultats visibles. Amb la seva capacitat per reduir la pell de taronja, millorar la fermesa i oferir una experiència de tractament professional. 

Aquesta innovació redefineix la bellesa i estableix un nou estàndard en la cura corporal.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.