Casarse a Catalunya

La màgia és a l’aire!

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Fotografies: MXM PHOTODESIGN

Hi ha tant per explicar sobre el casament de la Claudia i el Borja! Un viatge ple d’amor, complicitat i moments inoblidables. 

Tot va començar quatre mesos abans de la pandèmia, quan tot just s’estaven coneixent, gaudint de copes de vi, sopars romàntics i sortides al cinema.

La covid-19 va acabar accelerant la seva relació i els va portar a fer un pas més i anar-se’n a viure junts. Aquesta convivència va intensificar el seu vincle, i gairebé tres anys després, durant un romàntic sopar a l’Avrile, a prop de Santander, el Borja va sorprendre la Claudia amb una idíl·lica proposta de matrimoni. 

Li va lliurar un llibre de fotos de tots dos, amb records de la seva història, que culminava amb una última pàgina que plantejava la gran pregunta: “Vols casar-te amb mi?”. Va ser un moment màgic que va quedar marcat als seus cors.

Decidits a celebrar un casament únic, van triar casar-se a l’hivern, valorant el romanticisme i l’ambient fred que transmet aquesta estació. Es van decidir per una data al febrer, i van estar sis mesos intensos de preparatius.

L’elecció del lloc de celebració va ser especial per en Borja, un enamorat de Disney, així que Disneyland París es va convertir en l’escenari perfecte per a la celebració. 

El lloc, envoltat de vegetació i amb reminiscències càntabres, va encantar els 220 convidats. A més, la proximitat a Barcelona va fer més còmoda la logística per a tots els assistents. La finca on se celebraria el casament aviat es va convertir en un refugi per a la parella, que va dedicar els caps de setmana a convertir-lo en un lloc acollidor i ple de detalls personalitzats

Junts van construir palets, van personalitzar ampolles, van organitzar espelmes i molts altres elements decoratius, que van reforçar encara més la seva unió i van saber crear records inoblidables.

No obstant això, la tasca més difícil per a la Claudia va ser trobar el vestit perfecte. Va visitar diverses botigues i ateliers de Barcelona, fins que per fi va tenir una cita amb la dissenyadora Irene Toledano, i va passar quelcom molt especial. 

Cada visita a l’atelier era com entrar en un conte de fades —que fins i tot està lligat amb la temàtica del casament— i el resultat final va superar les seves expectatives. 

El vestit final no va ser el mateix del primer esbós, ja que la dedicació i la cura de la Irene i del seu equip el van transformar en una peça encara més encantadora. 

L’elecció d’un vestit Frozen per a la cerimònia religiosa, amb una preciosa capa de crepè i una estola de pell desmuntable, va aportar encara més màgia al gran dia.

La sofisticada cohesió i l’aire salvatge van estar presents a cada detall del casament. Des de les invitacions amb sobres de paper kraft, adhesius amb plantes i el logotip de la parella, fins a l’espectacular decoració floral creada per Elisa de Bertran Flowers. 

El ram de la núvia, l’entrada a l’església amb arbres i jardineres, els pètals escampats pel camí i la decoració de l’espai a Mas Vidrier van ser pensats amb cura per crear un ambient hivernal, similar al de la pel·lícula.

El dia del casament va ser una celebració plena de joia, d’amor i de diversió. Els 220 convidats van poder viure la felicitat contagiosa de la parella. 

Des de l´aperitiu amb un DJ que punxava música dels vuitanta i noranta fins als detalls personalitzats, tot estava pensat per oferir una experiència especial als convidats. La preocupació per la comoditat dels presents era evident, amb mantes a disposició dels que passaven fred i un arbre de cervesa amb obridors Disney.

La cerimònia religiosa a Santa Maria Reina de Barcelona va ser elegant i senyorial, mentre que la celebració a Mas Vidrier va ser elegant i còmoda. Els convidats tenien missatges personalitzats als tovallons, i la diversió va continuar amb un fotomaton i videomaton 360º, a més d’un racó de purpurina que va fer les delícies de tots, des dels més petits fins als adults.

Els nuvis van obrir el ball amb un remix coreografiat de tres emocionants cançons. Es van repartir diademes i orelles del Mickey i de la Minnie entre els convidats, que aportaven un toc lúdic i divertit a la festa. 

El dia va acabar amb un emotiu vídeo preparat per MXM, que va recollir la complicitat de la parella durant tot el dia.

El casament de la Claudia i el Borja va ser realment un conte de fades. Amor, amistat i records especials van ser compartits per tots els presents; un dia inoblidable per a la parella i els seus convidats, que es van emocionar amb cada detall acuradament planejat i executat amb amor i dedicació. 

Enhorabona als nuvis!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.