Casarse a Catalunya

Enlluerna amb un look estampat en el teu pròxim casament

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Portar un look estampat a un casament pot ser una elecció audaç i elegant que afegeix un toc de personalitat i estil al teu ateu

Contrari a la tradicional paleta de colors sòlids, els estampats ofereixen una oportunitat única per destacar i expressar la teva individualitat en un esdeveniment tan especial.

A continuació t’ensenyarem inspiració de vestits estampats de Mariano Moreno, el seu objectiu és empoderar les dones de tot el món a través de creacions disruptives i innovadores. Per tant, contribueix a la revolució de la indústria nupcial oferint una visió de com es vesteixen realment les dones sense renunciar a la màgia i la fantasia de la moda.

En primer lloc, la selecció de l’estampat és crucial. Opta per patrons subtils i elegants que complementin l’ocasió, evitant dissenys massa cridaners o estridents que puguin eclipsar la serietat i la solemnitat de l’esdeveniment. Flors delicades, motius geomètrics o estampats abstractes són opcions que poden resultar sofisticades i adequades per a un casament.

Vestit Ipanema

L’elecció del tipus de peça estampada també és important. Un vestit amb un estampat floral suau o un conjunt de dues peces amb un patró discret poden ser opcions encantadores. També es pot considerar l’ús d’estampats en accessoris, com en una bufanda, sabates o fins i tot en un bolso, per aportar un toc subtil i equilibrat al teu ateu.

És essencial considerar la formalitat del casament en triar un look estampat. Si la cerimònia és més formal, assegura’t que l’estampat s’adapti a l’elegància de l’esdeveniment. D’altra banda, en casaments més informals o a l’aire lliure, pots ser una mica més atrevida amb la teva elecció d’estampat.

Vestit Panama

La clau per portar un look estampat amb èxit en un casament es equilibrar l’estampat amb accessoris i detalls més simples. Opta per joieria delicada, un pentinat clàssic i maquillatge suau per evitar que el conjunt es torni aclaparador. A més, tens en compte el codi de vestimenta, si n’hi ha, i respecta’l per assegurar que la teva elecció estigui en sintonia amb l’ambient general de la celebració.

Vestit Rosario

En resum, portar un look estampat a un casament pot ser una decisió estilística encantadora i única. Amb l’elecció adequada de patró, peça i accessoris, pots aconseguir un equilibri perfecte entre l’originalitat i l’elegància, afegint un toc de frescor i sofisticació a la teva presència en aquell dia tan especial.

Top Miami 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.