Casarse a Catalunya

Celebrant l’amor en dues escales diferents

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els casaments són esdeveniments transcendentals que marquen l’inici d’una nova etapa en la vida d’una parella

En planificar aquest dia especial, les parelles sovint es troben debatent sobre la mida i l’ escala de la seva celebració. Dues opcions comunes que es presenten són els casaments íntims i els casaments més grans, cadascuna amb els seus propis avantatges i encants distintius.

Celebrant l’amor en un ambient proper

Els casaments íntims es caracteritzen per la seva atmosfera càlida i propera. Aquestes celebracions solen tenir una llista de convidats més reduïda, cosa que permet a la parella compartir el seu dia especial amb aquells que ocupen un lloc significatiu en les seves vides. Aquest tipus de casament brinda l’oportunitat d’una connexió més estreta entre els nuvis i els seus convidats, creant un ambient més relaxat i personal.

Un casament íntim es pot dur a terme en llocs més petits i exclusius, com jardins privats, restaurants acollidors o fins i tot a la llar dels nuvis. Aquest entorn més tancat propicia moments més íntims i emotius, on els detalls es poden destacar i cada convidat pot sentir-se part essencial de la celebració. Les parelles que opten per casaments íntims sovint valoren la qualitat del temps compartit sobre la quantitat de convidats, centrant-se en l ‘ autenticitat i la connexió personal.

Fotografia Gerard García Bodas

Una celebració en gran escala

D’altra banda, els casaments més grans són coneguts per la seva esplendor i magnificència. Aquestes celebracions solen comptar amb una extensa llista de convidats, des de familiars propers fins a amics distants. L’elecció d’un casament gran permet a la parella compartir la seva alegria amb un nombre significativament més gran de persones, creant una atmosfera festiva.

Els casaments més grans sovint se celebren en llocs amplis com salons de banquets, hotels luxosos o fins i tot en destinacions de noces. Aquest tipus d’esdeveniment ofereix l’oportunitat de realitzar grans produccions, amb decoracions elaborades, entreteniment en viu i una àmplia varietat d’opcions culinàries. Les parelles que opten per casaments més grans poden gaudir de l’energia i l’emoció que aporta la multitud, creant records inoblidables en un entorn grandiós.

Fotografia Robert Marcillas

La elecció de l’estil de casament

L’elecció entre un casament íntim i un casament més gran sol dependre de les preferències i valors personals de la parella. Alguns poden optar per la intimitat i la connexió profunda que proporciona un casament íntim, mentre que d’altres es poden veure atrets per la idea d’una celebració expansiva i vibrant.

A més, consideracions pràctiques, com el pressupost, la logística i les restriccions de capacitat, també influeixen en la decisió. Els casaments íntims sovint són més senzills d’ organitzar i poden resultar més econòmics, mentre que els casaments més grans poden requerir una planificació més extensa i un major desemborsament financer.

Fotografia Diana Segura

En última instància, ja sigui un casament íntim o un casament més gran, l’objectiu és celebrar l’amor i compromís de la parella d’una manera que reflecteixi el seu estil i valors. Cada tipus de casament té el seu encant únic, i l’essencial rau a crear un dia que ressou amb la parella i proporcioni records duradors per a ells i els seus éssers estimats.

Fotografia Esther Recuerda

Fotografia Daniel Perales

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.