Casarse a Catalunya

L’essència de les mànigues en els vestits de núvia

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els vestits de núvia són obres maestres de l’elegància i la sofisticació, i una de les parts més captivadores d’aquests vestits són les mànigues. 

Les mànigues no només complementen l’estil general del vestit, sinó que també expressen la personalitat de la núvia. Avui, ens submergirem en l’essència de les mànigues dels vestits de núvia amb especial atenció als magnífics dissenys de Jesus Peiro.

Elegància subtil en cada detall

El model 2454 de Jesus Peiro és un exemple extraordinari de com les mànigues poden realçar la bellesa d’un vestit de núvia. Aquest vestit està compost per tres peces distintes: una faldilla etèria, un top encisador i un cos de guipur en gelosia. La màniga i el coll Perkins donen un toc romàntic i clàssic a aquest vestit.

El cos de guipur en gelosia destaca per la seva delicadesa i artesania excepcionals. Les mànigues, amb un disseny pensat fins a l’últim detall, aporten una sensació de feminitat i romanticisme. La transparència subtil de les mànigues crea una aparença lleugera i etèria, mentre que el guipur en gelosia afavoreix una estètica clàssica i intemporal.

 

Model 2454 de Jesus Peiro

Exuberància amb plomes i escot “Cutaway”

En el model 2434, Jesus Peiro demostra la seva habilitat per crear vestits de núvia que destaquen pel seu caràcter únic. Amb un escot “cutaway” i mànigues acabades amb plomes, aquest vestit és una elecció audaç per a la núvia moderna que busca destacar.

L’escot “cutaway” d’aquest model és un detall modern i atrevit que posa de manifest la seguretat i l’estil de la núvia. Aquest escot, que deixa els espatlles al descobert amb elegància, crea una línia estilitzada que realça la figura. 

És una elecció perfecta per a aquelles núvies que desitgen un toc contemporani amb un toc sofisticat.

Les mànigues d’aquest vestit culminen amb un acabat elegant de plomes, aportant una dosi de glamur i extravagant. Les plomes donen moviment i lleugeresa a les mànigues, creant una aparença captivadora i sofisticada.

Model 2434 de Jesus Peiro

Des de la delicadesa romàntica fins a l’audàcia moderna, les mànigues són una part essencial dels vestits de núvia que defineixen l’estil i la personalitat de cada núvia

Amb la seva habilitat per capturar la bellesa en cada detall, Jesus Peiro continua establint referents en el món de la moda nupcial.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.