Casarse a Catalunya

Màgia als ulls

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El dia del casament és una oportunitat per brillar i resplendir, i res hi contribueix més que un maquillatge d’ulls ben executat. 

En aquest article, explorem com aconseguir una mirada impactant per als ulls clars i foscos, així com les tendències més enlluernadores del 2024.

La llum de l’ànima

Per als ulls clars, l’objectiu és ressaltar la seva llum creant una mirada que captivi. Aquí algunes pautes per aconseguir-ho:

Ombra suau i neutral: Utilitza tons neutres com beixos suaus, rosats o marrons càlids. Això permetrà que la tonalitat natural dels ulls clars esdevingui el punt focal.
Eyeliner a mida: Traça una línia fina amb eyeliner per definir la forma dels ulls, preferiblement amb colors com el marró o el gris per mantenir una aparença natural.
Màscara per pestanyes: Unes pestanyes ben accentuades donaran als ulls clars un aspecte obert i engrescador. Prova una màscara de pestanyes que aporti volum i allargui per aconseguir un efecte impactant.

Foto de Ali Pazani

Profunditat i misteri

Els ulls foscos poden aconseguir una mirada misteriosa i sensual amb les tècniques de maquillatge adequades. Aquí tens alguns suggeriments:

Ombres vibrants: Experimenta amb tons forts com el blau marí, el morat o el verd oliva per realçar la riquesa dels ulls foscos.

Delineat dramàtic: Utilitza un eyeliner negre o marró fosc per crear un delineat més intens i dramàtic. Un toc d’ala aportarà un toc elegant.

Pestanyes voluminoses: Opta per una màscara de pestanyes que doni volum per ressaltar la força dels ulls foscos i crear una mirada captivadora.

Foto de Inna Mykytas

Elegància Moderna

Per al 2024, la tendència en maquillatge d’ulls abraça la simplicitat i l’elegància moderna. Els tons pastel, com el rosa suau o el lila, són protagonistes. Les línies netes i el delineat geomètric afavoreixen una estètica contemporània.

A més, les ombres metal·litzades són una elecció popular per afegir un toc de glamur i captivar la llum en les fotografies del casament.

Sigui quina sigui la tonalitat dels teus ulls, el maquillatge dels ulls per al teu dia especial pot realçar la teva bellesa natural

Experimenta amb diferents tècniques i tonalitats per trobar el look perfecte que et faci sentir radiant i confiada en el teu casament.

Foto de Dellon Thomas

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.