Casarse a Catalunya

El secret per una pell perfecte

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Amb una dedicació inigualable a la qualitat i la innovació, Clarins ha estat liderant el camí cap a una pell radiant i saludable

La indústria de la bellesa està plena de marques que destaquen per la seva excel·lència en els seus productes. En el món Clarins, dins de la seva gamma, destaquem dos productes que estan revolucionant el cuidat dels ulls i la neteja facial.

Un miracle per als ulls sensibles

Clarins ha presentat una veritable obra mestra amb el Tractament Expert Total Eye Lift, dissenyat específicament per a la delicada zona dels ulls. Aquesta fina emulsió amb textura allisadora fa que l’aplicació sigui un plaer, i el seu efecte durador és notable fins i tot sota el maquillatge. És una opció perfecta per a aquells amb ulls sensibles o que utilitzen lents de contacte.

Amb la seva fórmula innovadora, aquest tractament abasta de templa a templa, oferint una solució completa per alleujar la fatiga ocular, reduir les línies fines i donar una aparença més radiant. 

Els seus ingredients actius treballen de manera sinèrgica per proporcionar una hidratació intensa i una elevació visible a la zona dels ulls.

A més, la seva textura lleugera facilita la seva aplicació i s’absorbeix ràpidament, preparant la pell per al maquillatge diari. Una experiència de luxe per a aquells que busquen una solució integral per a la zona dels ulls.

Total Eye Lift de Clarins

El Secret per una Pell Neta i Fresca

El procés de neteja facial és la base fonamental per a una pell radiant. L’Escuma Netejadora Nova de Clarins és una autèntica escuma tot terreny que es destaca pel seu nou duo Gentle Complex, que inclou extractes de genciana groga bio i melissa bio, procedents de la seva pròpia Hisenda Clarins.

Aquesta fórmula única està enriquida amb àcids de polpa de tamarinde, que contenen AHA (àcids alfa hidroxi). Aquest ingredient clau ajuda a eliminar les impureses de la pell, deixant-la fresca, suau i radiant. 

La suavitat d’aquesta escuma la fa ideal per a tota mena de pells, fins i tot les més sensibles. La neteja facial no només és una rutina, sinó un ritual per a la pell saludable

L’Escuma Netejadora Nova de Clarins fa que aquest ritual sigui una experiència que revitalitza la pell i proporciona una base perfecta per als teus productes de tractament i maquillatge.

Escuma netejadora de Clarins

Amb aquests productes, Clarins continua demostrant el seu compromís amb la innovació i la qualitat, oferint als amants de la bellesa una experiència que va més enllà dels resultats esperats. Descobreix la màgia de Clarins i eleva la teva rutina de bellesa a nous nivells d’excel·lència.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.