Casarse a Catalunya

L’art de triar

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’elecció dels colors en un vestit de convidada per a un casament és una decisió significativa que pot realçar la bellesa i elegància de la celebració.

Cada tonalitat comporta el seu propi simbolisme i pot influir en l’atmosfera general de l’ esdeveniment. A continuació, explorarem la importància de triar els colors adequats i com poden contribuir a crear un ambient harmoniós.

En primer lloc, és essencial tenir en compte el codi de vestimenta establert pels amfitrions. Si el casament té un tema o paleta de colors específica, és recomanable adherir-se a aquestes indicacions per garantir una coherència visual en tot l’ esdeveniment. En cas de no existir restriccions particulars, l’ elecció dels colors pot basar-se en factors com la temporada, el lloc i, per suposat, l’ estil personal.

La Croixé

Les estacions de l’any sovint influeixen en les preferències cromàtiques. Tons pastel i colors suaus són populars a la primavera, reflectint la frescor i renovació associades amb aquesta estació. A l’estiu, els colors brillants i vibrants són eleccions comunes, evocant l’energia i vitalitat característica d’aquesta època de l’any. D’altra banda, a la tardor, les tonalitats càlides com els tons terra i colors joia poden complementar la paleta de la temporada. A l’ hivern, els colors més foscos i profunds, així com els tons metal·litzats, són opcions elegants que s’ alineen amb l’ atmosfera hivernal.

Lorena Panea

El lloc del casament també exerceix un paper crucial en l’elecció de colors. Els entorns exteriors, com jardins o platges, poden inspirar tons més naturals i suaus, mentre que els espais interiors permeten una major flexibilitat quant a la paleta de colors. Adaptar els colors del vestit a l’ entorn no només crea harmonia visual, sinó que també ressalta la connexió entre l’ elecció de l’ atuell i el lloc de la celebració.

Ze García

L’estil personal de la convidada també és un factor decisiu. Algunes persones se senten més còmodes amb colors neutres i elegants, mentre que d’altres poden optar per tons més cridaners i expressius. La clau rau a trobar un equilibri entre la individualitat i l’adequació a l’esdeveniment. A més, és crucial considerar el color de la pell i els cabells per triar una tonalitat que afavoreixi i ressalti la bellesa única de cada persona.

Rembo Styling

L’elecció dels colors en un vestit de convidada per a un casament és un procés reflexiu que va més enllà de la mera estètica. Els colors seleccionats poden transmetre significats, adaptar-se a l’ estació de l’ any i al lloc de l’ esdeveniment, i reflectir la personalitat única de la convidada. En última instància, un vestit acuradament seleccionat no només contribueix a l’atmosfera general del casament, sinó que també permet a la convidada sentir-se segura i radiant en un dia tan especial.

Pronovias

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.