Casarse a Catalunya

Per què hauries de viatjar a Harrogate aquest mes de març?

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Bridal Week Harrogate dona el tret de sortida a la temporada de compres del sector nupcial amb el seu esdeveniment de març, erigint-se amb orgull en el primer esdeveniment europeu de l’any.

El seu posicionament distintiu i la seva rica història de 40 anys situen la fira com una pedra angular de l’escena del mercat nupcial no tant sols al Regne Unit sinó més enllà de les seves fronteres.

“Bridal Week Harrogate ofereix una oportunitat única d’experimentar el millor de la indústria nupcial sota un mateix sostre”, comenta Wendy Adams, directora de l’Esdeveniment. “Amb la passió de reunir els líders nupcials de tot el món, el #HOMEOFBRIDAL ofereix una oportunitat única per presenciar el naixement de les tendències, trobar noves marques, establir contactes amb la comunitat internacional, obtenir assessorament nupcial d’alt nivell i assegurar un inventari distintiu que elevarà la teva botiga més enllà de l’ordinari.”

Renova la teva oferta

Noms destacats com Maggie Sottero, Allure Bridals, Justin Alexander, Casablanca, Morilee, Watters i Dessy Group ressalten l’exclusivitat que defineix la Bridal Week Harrogate. Els visitants poden buscar entre cents de productes per crear una oferta única que els diferenciï de la resta. A més dels nostres grans noms i líders del mercat, Bridal Week Harrogate és també un lloc fantàstic per descobrir tresors ocults, col·leccions fresques i marques emergents que busquen fer soroll dins del sector. Es tracta d’una oportunitat d’or perquè els compradors internacionals s’abasteixin de dissenys sense parangó i renovin la seva edició.

Talent local

El Regne Unit, bressol d’alguns dels moviments de moda més progressistes del món, ofereix una gamma de dissenyadors innovadors, estils de nova temporada molt sol·licitats i artesania d’avantguarda. El compromís de la Bridal Week d’acollir una gran varietat de marques britàniques garanteix que els assistents trobaran marques que no trobaran en cap altre lloc. Bridal Week, l’esdeveniment de buyers nupcials més important del Regne Unit, acollirà grans noms com Ellis Bridals, Romantica, Josephine Scott, Dando London, Ronald Joyce i Mark Lesley, entre molts altres, que marquen la pauta de l’enginy, l’artesania i la bellesa britànics.

Com assegurar la teva participació

Amb una oferta molt completa, L’edició de març de Bridal Week Harrogate promet una celebració completa del sector. Fes clic aquí per inscriure’t a Bridal Week Harrogate i rebre els teus passis directament a la teva bústia: no podria ser més senzill.

Els compradors espanyols i portuguesos poden beneficiar-se de descomptes en l’allotjament.

Per a més informació, enviï un correu electrònic a zara.meyers@oceanmedia.co.uk

Bridal Week és un esdeveniment exclusivament comercial. Els propietaris de botigues es poden inscriure per l’edició de març del 2024 a https://awards.bridalbuyer.com/index.cfm?404;/awards-tickets?

Les núvies podreu seguir @bridalweekofficial per veure vídeos exclusius de la passarel·la, entrevistes a dissenyadors i una visió de les tendències que arribaran a les botigues l’any que ve.

Sense cap mena de dubte Bridal Week Harrogate serà un esdeveniment únic en el que gaudir de la moda nupcial.

Reclama ja les teves entrades anticipades!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.