Casarse a Catalunya

Lleugeresa i felicitat

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els cors de la Inês Manshukhlal i el Francisco Sousa Otto estaven plens d’amor i d’emoció quan van intercanviar els vots en una preciosa cerimònia civil, celebrada a l’Alentejo, Portugal.

Aquell dia va marcar l’inici d’un nou camí per a aquesta parella que es va conèixer d’una manera poc habitual i la història d’amor de la qual va estar plena de moments especials.

L’elecció del lloc del casament no va poder ser més significativa: l’Herdade do Vau, que no només abraçava la bellesa i la tranquil·litat de l’Alentejo, sinó que també era un lloc de gran valor sentimental per a la parella, ja que pertanyia a la família del nuvi.

Fotografia Just Frame it

Amb prop de 230 convidats, la cerimònia es va caracteritzar per la senzillesa i per l’acollidor de la decoració rústica de la celebració. El color predominant, el verd, simbolitzava la frescor i la renovació que suposaria aquest nou capítol en les seves vides. D’altra banda, el tradicional color blanc es va fer visible al vestit Rosa Clará de la núvia.

Com que no havia optat per contractar els serveis d’un wedding planner, les mares dels nuvis van tenir un paper essencial ajudant en l’organització i fent que cada detall fos especial.

Fotografia Just Frame it

Per a la Inês i el Francisco, el matrimoni va representar l’oficialització d’un compromís que ja existia: la materialització de l’amor profund i veritable que els unia. Per ells, la vida està feta de records especials, i el seu casament n’és un, i un dels més memorables!

L’entrada a la cerimònia, l’emoció visible a la cara del Francesc, la celebració dirigida per un estimat amic, els impactants discursos i l’animada festa van fer que l’ocasió fos única i inoblidable.

Fotografia Just Frame it

El casament es va perllongar fins a altes hores de la matinada i la felicitat present a cada moment era evident, convertint-lo sens dubte en el millor dia de les seves vides.

Fotografia Just Frame it

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.