Casarse a Catalunya

Nous colors Move Uno Cord de Messika

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Valérie Messika ha llançat un imprescindible en el món de la joieria.

Un accessori amb gran estil

Unes vibrants polseres de cordó que prenen inspiració dels codis icònics de la Maison parisenca d’alta joieria. Disponibles en una àmplia gamma de colors, aquestes germanes polseres són versàtils i adequades per a qualsevol ocasió. Aquest accessori de moda té el poder de realçar qualsevol atuell, ja sigui que triïs portar-lo sol o combinar-lo amb altres peces.

 La creativitat de Messika es reflecteix en aquestes polseres de cordó, que ofereixen una expressió d’estil fresc i contemporani. La diversitat de colors disponibles proporciona opcions per a tots els gustos i estils, permetent adaptar la polsera a diferents moments i conjunts. 

Amb aquestes polseres de cordó, Valérie Messika no només presenta una peça de joieria, sinó un element de moda que agrega un toc d’elegància a la teva vestimenta diària. La versatilitat d’aquest accessori et brinda la llibertat d’expressar el teu estil de manera única, ja sigui en una ocasió especial o en el teu dia a dia..

Un destí inoblidable

La joia exclusiva creada per Valérie Messika s’inspira en les elegants corbes de l’exitós model que defineix la Maison, el Move Uno. Al cor d’aquest disseny, una gàbia d’or de 18 quirats alberga un diamant en moviment, característic i distintiu de Messika. Aquesta característica única agrega un toc de dinamisme i sofisticació a la polsera de cordó.

La possibilitat d’optar per combinacions infinites de disseny atemporal ressalta la versatilitat i l’expressió personal que ofereix la polsera. La Maison Messika no només presenta una joia, sinó una obra d’art que convida a la creativitat i la individualitat. La combinació de l’elegància de l’or de 18 quirats amb el diamant en moviment afegeix un element de luxe i distinció a aquesta peça única.

Així, la polsera Move Uno no només és un accessori de moda, sinó una expressió d’estil i originalitat que reflecteix l’atenció al detall i l’artesania distintiva de la Maison Messika. Amb aquesta joia, pots portar amb una obra mestra que s’adapta a qualsevol ocasió, destacant la teva elegància i gust refinat.

Sempre al teu costat

La polsera de cordó Move Uno es presenta com la polsera charm per excel·lència, destacant pel seu estil minimalista. Aquest accessori de joieria d’autor, creat per Valérie Messika, es converteix en el teu nou complement desitjable, dissenyat per ser portat amb elegància en qualsevol moment del dia o de la nit.

La seva simplicitat i sofisticació fan de la polsera Move Un una tria versàtil que s’adapta a diverses ocasions i estils. La Maison Messika convida a deixar volar la imaginació en portar aquesta joia, alentint els amants de la moda a expressar la seva creativitat i estil personal.

El hashtag #JointheMove reforça la idea d’unir-se al moviment, suggerint que aquesta polsera no és només una joia, sinó una declaració de moda i estil de vida. En lluir la polsera Move Uno, estàs participant en una experiència única i moderna que encarna l’elegància atemporal amb un toc contemporani. Amb el seu disseny minimalista i encant excepcional, aquesta polsera esdevé un símbol d’individualitat i refinament.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.