Casarse a Catalunya

Brilla per Nadal amb els Packs MartiDerm

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En aquesta temporada nadalenca, MartiDerm et convida a regalar benestar i cura als teus éssers estimats, o fins i tot a tu mateixa, amb els seus exclusius packs de nadal.

Amb un enfocament en la salut i la bellesa de la pell, aquests packs han estat dissenyats per oferir la millor rutina i potenciar la lluminositat, fermesa, elasticitat i hidratació de la teva pell. Descobreix la màgia d’aquests quatre increïbles sets, cadascun dissenyat per satisfer necessitats específiques i ajudar-te a brillar en aquestes festes.

Pack de Nadal – Antiarrugues i renovació

La rutina perfecta per corregir arrugues i aconseguir una renovació de la pell en profunditat. La rutina perfecta per corregir arrugues i aconseguir una renovació de la pell en profunditat gràcies a les ampolles Skin Complex Advanced, que mantenen la pell nodrida i hidratada. I de regal, aconsegueix les minitalles Epigence 145 CreamyEpigence 145 Sleeping Cream, que retarden els signes de l’envelliment.

Pack de Nadal – Fermesa i elasticitat

Restaura la vitalitat de la teva pell amb aquest cofre, perfecte per aportar fermesa i elasticitat al rostre i a la mirada.

Restaura la vitalitat de la teva pell amb aquest cofre. Conté Proteum Sérum, formulat amb proteoglicans d’última generació i vitamines, que redueixen arrugues, taques i combaten la deshidratació. I de regal  emporta’t Sublime Expert Eye Contour, el contorn d’ulls que ofereix una cura global, ajuda a reduir bosses i osseres i aporta elasticitat i fermesa.

Pack de Nadal – Hidratació i lluminositat

El cofre essencial per aconseguir una pell hidratada i lluminosa, gràcies als dos condorns d’ulls i el sèrum en format ampolla.

Aconsegueix una pell hidratada i lluminosa amb les ampolles Photo-Age HA + que, gràcies als seus ingredients, aconsegueix frenar els signes de l’envelliment. I, de regal , aconsegueix Eye Correct, dos contorns d’ulls formulats per reduir i dissimular bosses i osseres.

Pack de Nadal – Efecte antifatiga immediat

El cofre ideal per aconseguir un efecte antifatiga immediat i aportar una cura intensiva als teus llavis.

El cofre perfecte per aconseguir un efecte antifatiga immediat gràcies a lesampolles Flash. I de regal emporta’t les i retorneu el bon aspecte a la pell, reportant-li elasticitat, lluminositat i un efecte esborrany òptim de les arrugues. I el Lip Supreme Balm, el bàlsam labial que omple, voluminitza i redefineix.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.