Casarse a Catalunya

Celebrant la comoditat i elegància

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Portar el pèl curt és una elecció audaç i alliberadora que no només es tradueix en un estil modern i xic, sinó que també ofereix una comoditat inigualable.

Les núvies que opten pel pèl curt descobreixen una sensació de lleugeresa i facilitat que es reflecteix no només en el seu dia a dia, sinó també en la seva elecció de pentinats per al gran dia.

Un dels principals avantatges de portar el pèl curt és la comoditat que brinda. La lleugeresa dels cabells curts permet una major frescor, especialment durant esdeveniments tan significatius com un casament. La núvia amb pèl curt pot gaudir d’una sensació de llibertat i despreocupació, centrant la seva atenció en els moments especials en lloc de preocupar-se per pentinats elaborats.

Idees de pentinats per a núvies amb pèl curt

  1. Estil Pixie Elegant:

Un tall pixie pot realçar la feminitat i l’elegància. Per al casament, s’hi poden afegir accessoris com petites forquilles amb detalls brillants o delicats vels curts que realcin la bellesa del tall.

 

Imatge: Princesas de paloma barba

  1. Rissos Romàntics:

Afegir suaus ones al pèl curt crea un aspecte romàntic i atemporal. Aquest estil pot accentuar la textura natural dels cabells i ser complementat amb adorns florals per a un toc de frescor.

Imatge: Belleza en rizos y Ok Chicas

3. Trenes subtils:

Fins i tot amb el pèl curt, es poden incorporar trenes subtils per a un toc bohemi i encantador. Trenar seccions estratègiques o crear petites trenes al llarg dels cabells curts pot agregar un element distintiu.

Imatge: Bettina Frumboli

 

 

  1.  Accessoris Encantadors:

Els accessoris juguen un paper crucial en els pentinats per a núvies amb pèl curt. Diademes, tocats o pentinetes decoratives poden transformar instantàniament un look, afegint un toc de glamour i personalitat.

Jesus Peiro

5.Estil Retro amb ondes finger:

 Inspirat en l’elegància de l’època retro, les ones finger donen un toc clàssic i sofisticat al pèl curt. Aquest pentinat es pot realçar amb pinces vintage o diademes guarnides.

Imatge: Salon Secret

 

  1. Tall Asimètric amb Detalls:

Aquelles amb un tall asimètric poden destacar la singularitat del seu pentinat amb detalls especials. Poden considerar colors suaus, com metxes de tons pastel, o afegir petites flors per a un estil boho.

 

Imatges: Diario Tiempo y Getty Images

  1. Monyo Desenfadat:

Un monyo desenfadat o un recollit baix pot ser l’elecció perfecta per a núvies amb pèl curt. Aquest pentinat transmet una sensació d’informalitat i modernitat.

En conclusió, la comoditat i elegància van de la mà per a les núvies que opten per portar el pèl curt. La versatilitat dels pentinats curts permet una àmplia gamma d’opcions per expressar la personalitat única de cada núvia, destacant el seu estil modern i audaç en el dia més important de les seves vides.

Imatge: Pinterest i Palacio Montarco

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.