Casarse a Catalunya

Que la combinació no t’espanti!

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La moda masculina ha experimentat una evolució constant, destacant la importància dels detalls i l’elegància en cada peça, i les sabates de vestir no són l’excepció.

Protocolo és una de les firmes en les quals saps què apostar per ells és guanyar en qualitat i tranquil·litat. L’experiència del seu grup humà és imprescindible perquè la teva elecció sigui la correcta. Aconseguint així una fusió única entre la teva essència i els complements que t’acompanyaran en el dia més important de la teva vida.

El color que marca la diferència

El model Blue Gelman de Xarol destaca pel seu color blau de xarol, perfecte per a ocasions especials com casaments i cerimònies. Amb detalls que inclouen un davanter puntejat, sola cosida i un folre interior de color vermell, aquestes sabates afegeixen un toc de distinció a qualsevol atuell formal. Amb les següents combinacions les teves sabates i la teva essència no passaran desapercebudes. 

Vestit clàssic gris o negre: L’elecció d’un vestit clàssic en tons grisos o negres proporcionarà un contrast elegant amb el blau vibrant de les sabates. 

Accessoris minimalistes: Opta per accessoris minimalistes en plata o acer inoxidable per complementar la brillantor del xarol i mantenir un aspecte polit.

Blue Gelman de xarol de Protocolo

Elegància gravada a cada detall:

El model Bordeus Heres presenta un atractiu color bordeus amb detalls únics, com els cinc forats i un davanter gravat en forma de papallona. Aquest parell és ideal per a aquells que busquen destacar amb elegància i originalitat. Per captar la mirada de tots els teus convidats et proposem dues idees.

Vestit blau marí o gris fosc: La combinació d’aquestes sabates amb un vestit blau marí o gris fosc crearà un contrast harmoniós. Assegura’t que la camisa tingui una paleta de colors que complementi el to bordeus.

Cinturó a joc: Completa el conjunt amb un cinturó que coincideixi amb el to bordeus de les sabates per aconseguir una aparença cohesionada.

Bordeus Heres de Protocolo

Clàssic i Versàtil

El model Aspe en negre és un clàssic atemporal que mai passa de moda. La seva versatilitat el converteix en un element essencial en el guarda-roba masculí. Aquest tipus de sabata formal és perfecte per a esdeveniments formals o el dia a dia a l’oficina. Pots lluir aquest model amb la següent sugerència.

Camisa blanca o celeste: Una camisa blanca o celeste complementarà a la perfecció la sobrietat del negre, creant un conjunt equilibrat i refinat.

Aspe en negre de Protocolo

Protocolo ofereix una gamma de sabates de vestir que permeten expressar la personalitat i l’estil en cada pas.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.