Casarse a Catalunya

El paradís al costat de casa

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Imatge de Jaume Costa

Mai has pensat a gaudir de la teva lluna de mel a unes platges idíl·liques? La costa brava és l’entorn que estaves buscant.

El seu clima mediterrani, la seva gent, el seu menjar i les seves vistes fan que tota la costa brava es converteixi en el lloc ideal per gaudir del viatge de nuvis.

En aquest article trobaràs les millors idees per fer del teu viatge de nuvis un somni fet realitat. I és que molts cops creiem que per poder gaudir del nostre moment hem de sortir fora del país. Però nosaltres t’apropem al paradís de la costa brava, que es troba molt a prop de grans ciutats com Girona o Barcelona.

1.- Tossa de mar:

Aquest poble costaner és el principal atractiu per a moltes parelles. La seva platja i el seu castell fan que es converteixi en un escenari idíl·lic per aquells nuvis que acaben de casar-se. 

Però per gaudir de Tossa de mar, no només has d’apropar-te a l’estiu. Si estàs pensant a planificar el teu viatge en qualsevol altra estació de l’any, no oblidis que Tossa ofereix activitats i naturalesa per gaudir-la tot l’any.
 
A més si sou uns amants de la història, passejar per Tossa de Mar us transportarà a èpoques passades. Podreu gaudir de l’antiga època romana viatjant en el temps gràcies a la Villa Romana dels Ametllers. O podreu gaudir de les muralles on es protegien els ciutadans dels pirates durant el S.XIII.

Imatge de Wendy Wei

2- Port de la Selva:

Aquest petit poble és l’indicat per aquelles parelles que busquen tranquil·litat i activitats físiques que t’ajudaran a desconnectar uns dies.
 
Si el que vols és gaudir de l’aigua de la Costa Brava, aquest poble t’ofereix diferents vies. Si vols fusionar-te amb la fauna marina del mar Mediterrani, tens la possibilitat de fer un curs d’immersió on un grup de professionals t’ensenyaran els secrets millors guardats d’aquest paradís.
 
Per altra banda, si prefereixes caminar per la muntanya, pots fer el camí de Roda, visitant des de Port de la Selva fins a Llançà.

Imatge de Jaume Costa

3- Palamós

Aquest poble gira al voltant del seu port, donat que és un dels atractius més turístics que hi ha. Si sou uns amants del coneixement del mar i la pesca, Palamós és el vostre destí ideal. 
 
Dins de la gran varietat d’activitats que t’ofereix Palamós hi trobaràs un museu dedicat a la pesca. O fins i tot, aquells nuvis que ho desitgin podran ser pescadors per un dia.

Imatge de Visita Costa Brava

Aquests tres pobles són l’exemple que per poder gaudir d’unes platges paradisíaques i un entorn idíl·lic no fa falta anar molt lluny. La costa brava ofereix llocs màgics on desconnectar és possible gràcies al seu encant mediterrani.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.