Casarse a Catalunya

Pronovias redefineix la seva col·lecció The Party Edit per a 2024

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Aquesta nova col·lecció de moda d’ocasió s’inspira en les tendències de l’alta costura de les passarel·les internacionals i les integra en l’ADN de Pronovias.

Tendències més contemporànies i sofisticació

Aquesta nova col·lecció de moda d’ocasió s’inspira en les tendències de l’alta costura de les passarel·les internacionals i les integra en l’ADN de Pronovias.

Pronovias Group, líder mundial en moda nupcial de luxe, llança la nova Party Edit per a 2024, l’última línia de roba de festa que s’inspira en les tendències de l’alta costura de les passarel·les internacionals i les integra en l’ADN de Pronovias.

“Volíem recuperar l’estil més sexy amb atrevides retallades, obertures a les cames i els detalls asimètrics que estem veient en les passarel·les”, ha declarat l’equip de dissenyadors de Pronovias Group. “Per a crear peces alegres i sensuals, però atrevides i inoblidables”.

Dissenys de Party Edit 2024 de Pronovias 

La col·lecció de 40 peces, 16 vestits per a la mare de la núvia i 24 vestits de còctel, per a ocasions formals presenta un ventall d’estils electritzants i de gran impacte amb diferents graus d’atreviment i una paleta de colors enlluernadora.

Dissenys moderns i espectaculars

Sensual esquena descoberta adornades amb tirants de llenceria amb incrustacions de pedreria, seductors laterals oberts i retallades que revelen els abdominals en cridaneres formes geomètriques. Els escots presenten talls moderns centrats en la moda, amb versions úniques de colls quadrats, d’una sola espatlla, halter i alts, i dissenys glamurosos d’espatlles asimètriques que aporten un efecte dramàtic.

Les siluetes cenyides al cos amb faldilles àmplies es rematen amb sensuals obertures fins a la cuixa. Les peces més femenines presenten capes de teixits fluids, amb volants i arrufats que aporten suavitat a siluetes més relaxades en brillants tons pastel i teixits amb estampats florals.

Dissenys de Party Edit 2024 de Pronovias

Prepara’t per a l’impacte

La col·lecció presenta colors i textures impactants. Els vestits de lluentons per tota la peça aportaran lluentor i resplendor a la pista de ball, i els colors esclaten amb la gamma de tons elèctrics i atrevits.

La nova i fresca paleta de colors inclou:

 

  • Lavanda digital
  • Pols astre
  • Fulla de sàlvia
  • Albercoc
  • Cobalt galàctic

Opcions més discretes

Les opcions més discretes afavoreixen la simetria, l’elegància i la delicadesa en els detalls, amb obertures a mig panxell o a l’altura del genoll per a donar moviment i gràcia, moderns escots quadrats i elegants escotis vaixell, pispes tres quarts per a donar un toc de formalitat, acabats amb sedosa però brillant pedreria, i innovadors dissenys i adorns en les espatlles.

Dissenys de Party Edit 2024 de Pronovias

Tendències en la col·lecció 

Cobalt galàctic: El blau cobalt té l’impacte d’un tret. Els vestits en aquest electritzant to brillen i il·luminen l’habitació, al mateix temps que canalitzen l’elegància inspirada en la princesa Kate.

La pell està de moda: Els temptadors espiells contornegen les corbes cridant l’atenció, i la inesperada col·locació de les obertures converteix un elegant vestit de nit en una bomba sexy de festa.

Lluentor i resplendor: Aquests vestits de festa són ideals per a ballar i destacar entre la multitud. 

Setí de tall retro: Sedós i vaporós, amb una picada d’ullet a l’eslip dress dels 90, però més fluid i amb detalls actualitzats. Els talls clàssics es renoven amb detalls i teixits moderns.

Dissenys de Party Edit 2024 de Pronovias

Aquesta nova col·lecció per a ocasions especials és l’últim crit en vestits de festa enlluernadores, amb una confecció perfecta i teixits de qualitat excepcional, tot això elaborat amb la famosa qualitat pronúvies i una cuidada sastrería.

Amb opcions que van des dels electritzants vestits bombó a les peces femenines, aquesta línia és ideal per a celebrar amb estil i girar tota la nit. Qualsevol que busqui un vestit de festa exquisit per a un casament o una ocasió especial trobarà el vestit perfecte en aquesta col·lecció.

La col·lecció Party Edit per a 2024 de Pronovias està a la venda el 29 de novembre de 2023.

Dissenys de Party Edit 2024 de Pronovias

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.