Casarse a Catalunya

L’elecció de sabates planes per els casaments  

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Portar sabates planes el dia del teu casament és una elecció audaç i confortable que reflecteix la modernitat i l’autenticitat en un dia tan especial.

Mentre que els talons alts han estat tradicionalment associats amb l’elegància nupcial, les sabates planes ofereixen una alternativa chic i pràctica que està guanyant popularitat entre les núvies contemporànies.

La comoditat és una de les principals raons per a optar per sabates planes. En un dia on la núvia sol passar llargues hores dempeus, caminant i gaudint de la celebració, la comoditat d’unes sabates planes pot ser incomparable. Això permet a la núvia gaudir plenament de cada moment sense preocupar-se pel dolor als peus.

A més de la comoditat, les sabates planes ofereixen una sensació d’autenticitat i relaxació. Poden reflectir la personalitat de la núvia, especialment si tria un parell que tingui un significat especial o que complementi el seu estil personal. Des de ballarines elegants fins a sandàlies adornades, hi ha una varietat d’opcions que permeten a la núvia expressar la seva individualitat.

En termes d’estil, les sabates planes poden ser igualment sofisticats i estilosos. Dissenyadors de moda nupcial han creat opcions que rivalitzen en elegància amb els talons alts, amb detalls exquisits com a encaixos, pedreria i materials luxosos. Això significa que no és necessari sacrificar el glamur en triar la comoditat de les sabates planes.

Portar sabates planes en el teu casament és una elecció contemporània que combina comoditat i estil. Permet a la núvia sentir-se autèntica i lliure de lligams, llistes per a gaudir al màxim del seu dia especial. Al final, el més important és que les sabates triades reflecteixin la personalitat i la felicitat de la núvia en un moment que recordarà per a tota la vida.

En el món nupcial, l’elecció de sabates planes per els casaments  ha experimentat una revolució d’estil, oferint a les núvies una àmplia gamma d’opcions igualment elegants i còmodes. 

Alguns tipus de sabates planes perfectes per al teu dia especial:

 

Ballarines Elegants

Les ballarines són una opció clàssica i atemporal. Poden venir en diversos materials, des de setinat fins a encaix, i sovint estan adornades amb detalls encantadors com a llaços, perles o pedreria. Aquest estil de sabata plana no sols és còmode sinó també increïblement versàtil.

Pretty Ballerinas

Sandàlies

 Les sandàlies planes amb tires ofereixen una opció fresca i estiuenca. Poden ser simples i minimalistes o adornades amb detalls brillants. Perfectes per a bodas en climes càlids, aquestes sandàlies afegeixen un toc d’elegància relaxada. 

Sandàlies Enepe

Espardenyes

Per a un casament amb un ambient bohemi o a l’aire lliure, les espardenyes són una elecció encantadora. Amb la seva sola de jute i teixits naturals, aquestes sabates planes proporcionen un toc relaxat i desenfadat.

Espardenyes Vidorreta

Mocasines de Luxe

Els mocasines són una opció sofisticada per a les núvies que desitgen un estil més estructurat. Poden venir en cuir suau, setí o vellut, i sovint estan adornats amb detalls com a sivelles o brodats.

Mocasines Hermès

Sabates Planes Adornades

Opta per sabates planes amb adorns cridaners com a pedreria, encaix o flors. Aquests detalls afegeixen un toc de glamur i poden ser el complement perfecte per a un vestit de núvia senzill.

En triar sabates planes per el teu casament, la clau és trobar un parell que no sols complementi el teu vestit sinó que també et faci sentir còmoda i segura mentre camines cap a un dels dies més importants de la teva vida. Amb tantes opcions disponibles, segur trobaràs el parell perfecte que s’adapti al teu estil i personalitat

Sabates Laura Batan i Amanecer de boda

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.