Casarse a Catalunya

Consells per distribuir les taules

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Agung Pandit Wiguna

Un dels aspectes que més pot atabalar a una parella és la ubicació dels seus convidats en les taules. Gran part de la boda tindrà lloc a una masia, restaurant o vila i allà els convidats hauran de relacionar-se.

Aquest aspecte pot portar molt mal de cap als nuvis que diuen “Si vull” davant de tots els seus familiars i amics. És per això que us portem un article que us servirà per agafar idees de com gestionar aquest moment tan especial, però alhora delicat.

En primer lloc, has de tenir molt clar quantes persones assistiran al teu casament. El més recomanat és assegurar-se que totes les persones confirmin la seva assistència després de rebre la invitació. Un cop s’ha fet la revisió de la llista és el moment de fer les agrupacions. Aquesta decisió és imprescindible si el que vols fer és que cada convidat tingui el seu lloc seleccionat durant el moment del dinar.

Sensacions Gastronomy & Emotions

¿Com fer les agrupacions?

El primer de tot és que seleccionis els familiars. Un cop aquest pas fas la divisió dels familiars d’un membre de la parella i la divisió amb els familiars de l’altre membre. Aquesta divisió també pots fer-la amb els amics. Fins i tot, pots mirar de fer un grup d’amics que siguin de la parella i no només d’un.

En segon lloc, has de tenir en compte si hi ha conflictes entre alguns membres dels teus convidats. Aquesta informació és molt important per poder evitar conflictes que taquin el vostre dia i no us deixin gaudir. Però, has de tenir clar que si hi ha alguna taula que ha de sorgir fins i tot entre algunes persones que no tenen molt bona relació, no passa res. El més rellevant és saber que els amfitrions sou vosaltres, i els que heu de gaudir del moment sou vosaltres.

La tercera recomanació que et proposem és que tinguis en compte als convidats que tenen fills petits. Una proposta és posar-los en una taula que estigui a les cantonades de la cerimònia, facilitant així el seu moviment segons les necessitats dels petits.

També recomanem crear una taula pels nens. La facilitat que tenen és que crean amistat molt ràpid, fent que els nuvis no hagin de preocupar-se per si són afins o no. A més, aquesta taula pels nens de la boda ajudarà al fet que l’ambient sigui més distes. Aquesta disposició fa que els convidats que no tenen fills estiguin més relaxats, ja que no hauran de compartir taula amb els nens i les seves converses podran ser més relaxades.

Alina T

Un cop ja tens les agrupacions dels teus familiars i amics, arriba el moment de triar la forma de les taules.

Avui dia, les disposició de les taules són infinites. Pots triar des de les taules més tradicionals, i a les que estem més acostumats, les taules rodones. O ser més creatiu i triar les taules de forma T. Però si no tens clara una única forma, no et preocupis, pots triar fer un esdeveniment amb taules mixtes, fent una fusió d’estils de taula creant un clima únic i excepcional. Perquè puguis triar quin és l’estil que més et convé farem cinc cèntims de les diferents disposicions i els seus avantatges.

Tipus de taula:

Taules rodones: En aquest tipus de taula poden seure fins a 14 persones, intentant així que tots els convidats puguin parlar entre ells. A més, en aquest tipus de disposició evites conflictes d’importància, ja que tots tenen la mateixa a causa de no haver-hi una posició de privilegi.

La clau events

Taula rectangular: 

Aquest tipus de taula s’utilitza en diversos casos, és el més comú per seure als nuvis amb els familiars més propers. Això indica que només es fan servir ¾ parts de la taula, ja que una part queda buida perquè tots els convidats puguin gaudir de la presència dels nuvis. Però, també és un estil de taula que té lloc a moltes bodes a l’aire lliure. 

Taula en forma de U: 

En últim lloc, però no menys important, t’apropem a aquest tipus d’organització de taula. La disposició d’aquesta taula permet que els nuvis tinguin al voltant a persones properes i no només als seus familiars. A més a l’hora de la decoració nupcial tenen molt de joc, creant una aura màgica en el teu casament.

D’esquerra a dreta: Jonathan Borbat; Key notez

Sabem que la preparació de les taules és un moment en el qual es pot acumular molta tensió. Però estem segurs que tenint en compte aquests consells, la disposició serà més senzilla i plaentera pels nuvis.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.