Casarse a Catalunya

Regala MartiDerm aquest nadal a les teves dames d’honor

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Si vols fer un regal especial a les teves dames d’honor, però no saps que escollir et portem les millors idees de la mà de MartiDerm.

Aprofitant que s’apropa el Nadal, MartiDerm ha tret uns packs especials, perquè no hi ha res millor que regalar salut i benestar. Un regal que t’agrairan les teves dames d’honor.

Tot l’equip humà que forma MartiDerm té constància que cada persona és un món i que la seva pell necessita uns tractaments diferents. Per aquest motiu, des de la firma de bellesa han buscat les fórmules exactes per a cada tipus de pell.

Trobaràs fins a quatre packs diferents, cadascun destinat a una funció que ajudi a millorar la pell a les teves dames d’honor. Uns productes que li donaran força i llum a la pell aportant fermesa i elasticitat.

Antiarrugues i renovació:

La rutina perfecta per corregir les arrugues i aconseguir una pell renovada en profunditat. Les ampolles Skin Complex Advanced ajuden a mantenir la pell nodrida i hidratada. En aquest pack MartiDerm t’ofereix les talles mini de Epigence 145 Cream i Epigence 145 Sleeping Cream que t’ajudaran a endarrerir els signes de l’envelliment.

Fermesa i elasticitat:

Restaura la vitalitat de la teva pell amb aquest pack de MartiDerm. Ajuda a reduir les arruges, taques i deshidratació amb el Proteum Sérum. A més aprofita per gaudir del Sublime Expert Eye Contour, el contorn d’ulls que ofereix una cura global de la teva pell.

D’esquerra a dreta: Sublime Expert Eye Contour de MartiDerm; Proteum Sérum de MartiDerm

Hidratació i lluminositat:

Aconsegueix una pell hidratada i il·luminada amb les ampolles Photo-Age HA+ que gràcies als seus ingredients, aconsegueix aturar els signes de l’envelliment. A més MartiDerm t’obsequia amb l’Eye Correct, dos contorns d’ull.

Efecte “antifatiga” immediata:

Aquest pack ajudarà a aconseguir un efecte “antifatiga” immediat gràcies a les ampolles Flash. La pell de les teves dames d’honor tindrà més lluminositat gràcies a aquest pack. A més gaudiran del Lip Supreme Balm, un bàlsam labial que ajuda a donar volum als llavis.

Pack “antifatiga” immediata de MartiDerm

No ho pensis més i regala aquest Nadal MartiDerm a les teves dames d’honor. Una manera de cuidar la seva pell perque estiguin brillants el dia de la teva boda, una manera de demostrar lo important que son per a tu. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.