Casarse a Catalunya

L’estil modern com a protagonista en la col·lecció de Vera Wang

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Vera Wang la marca de luxe que forma part de Pronovias Group, llença l’última col·lecció Bridesmaids per a 2024.

La dissenyadora, de fama internacional i icona d’estil de la catifa vermella, ha creat aquesta nova línia centrada en la moda per a dames d’honor i convidades de noces.
La col·lecció composta per 45 peces presenta una àmplia gamma de siluetes i estils. Cada peça incorpora l‘art, la individualitat i els detalls que defineixen el look innegablement cool de Vera Wang. “Vull que les dones s’expressin amb el seu propi estil i autenticitat: cada dona és única”, ha dit.

Bridesmaid 2024 de Vera Wang

Els dissenys són femenins i universalment afavoridors, amb opcions inclusives. Les siluetes es complementen amb talls laterals i obertures a les cames. “El tall i la proporció contribueixen al fet que les dones estiguin maques i se sentin còmodes”, afirma la dissenyadora.

“Sempre tinc en compte el moviment i la comoditat en els meus dissenys, perquè si et sents bé, estàs estupenda. I això et dona confiança”.

La col·lecció presenta una gamma de suaus tons pàl·lids, així com tons elèctrics i vibrants estampats florals. Els vestits estan disponibles en el mateix to perquè les dames d’honor puguin barrejar-los i combinar-los, mostrant l’estil propi de cadascuna i respectant al mateix temps la paleta de colors de la núvia.

Bridesmaid 2024 de Vera Wang

Les tendències de la nova col·lecció inclouen:

-Escots innovadors: els esculturals escots amb tirants de llenceria de Vera creen un adorn únic sobre la pell nua. Coll alt i drapejat, juntament amb preciosos dissenys de cosset sense tirants per a look d’infart.

-Pantalons: Els pantalons d’exquisida confecció ofereixen a les dames d’honor un look formal sofisticat i poc convencional, amb la llibertat de moviment afegida per a ballar.

-Volum i estructura: les faldilles llargues fins al sòl estan dissenyades amb un toc arquitectònic. Els doblecs de bombolla són una alternativa lleugera i vaporosa als doblecs típics.

La destresa de Vera per a reinventar detalls senzills de manera inesperada i impactant es posa de manifest en aquesta nova col·lecció. El seu ull mestre dona a cada nova peça un atractiu punt d’enfocament i els seus dissenys artístics i arquitectònics són una audaç declaració de moda que defineix la identitat de la marca. Els vestits d’aquesta nova col·lecció estaran disponibles en totes les botigues Pronovias & Nicole Milano, majoristes selectes de tot el món, i alguns looks es vendran en línia en exclusiva en Saks.com als Estats Units.

Bridesmaid 2024 de Vera Wang

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.