Casarse a Catalunya

La reina Letizia com a font d’inspiració

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La moda reial sempre ha estat un punt de referència per a moltes dones, especialment quan es tracta d’esdeveniments importants com bodes reials.

La presència de la Reina Letizia durant la boda de Mary de Dinamarca i el príncep Frederic va captivar l’atenció de molts, amb el seu elegant vestit vermell que va causar sensació. Avui dia, moltes invitades busquen inspiració en aquest estil regi, i aquí presentem algunes propostes de vestits de festa que segueixen la línia del glamur i l’elegància que caracteritzen la Reina Letizia.

TIM GRAHAM//GETTY IMAGES
 

Pronovias – Un Micado de Tall de Princesa

Entre les opcions que ofereix Pronovias, destaquem un vestit de festa en micado de tall de princesa. Aquest model presenta un escot quadrat i mànigues tres quarts, donant-li un toc clàssic i sofisticat. La seva elegància recorda a l’estil de la Reina Letizia durant esdeveniments reials. Aquest vestit és perfecte per a aquelles que volen captar mirades amb un toc de reialesa moderna.

Vestido de fiesta de Pronovias

Rosa Clarà Còctel – Llarg i Modern

La firma Rosa Clarà ofereix una proposta ideal per a aquelles que busquen un vestit llarg i modern, perfecte per a esdeveniments importants. Elaborat amb brocado, aquest vestit de madrina presenta un escot quadrat, esquena tancada i màniga de fanal, creant una imatge elegant i contemporània. 

Rosa Clarà – Floral i Romàntic

Per a aquelles que estimen l’estil de la Reina Letizia, però prefereixen un color diferent del vermell, la proposta de Rosa Clarà amb motius florals és l’elecció perfecta. Aquest vestit de festa llarg de tall recte està confeccionat amb brocado i presenta una falda recta. El detall especial d’un llaç a la cintura afegeix un toc romàntic i femení, capturant l’elegància atemporal que recorda els moments reials.

D’esquerra a dreta: Vestit llarg amb motius florals de Rosa Clarà; Vestit de madrina llarg i modern 

Els vestits de festa inspirats en la moda de la Reina Letizia durant la boda de Mary de Dinamarca i el príncep Federico ofereixen una oportunitat única per a les dones de brillar amb un estil regi. Tant si opteu per un vestit de princesa com per un model llarg i modern, o fins i tot un toc floral i romàntic, aquestes propostes capturen la distinció i l’elegància que caracteritza la reialesa. Amb aquestes opcions, podeu sentir-vos com autèntiques reines en qualsevol esdeveniment especial.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.