Casarse a Catalunya

Un “si vull” únic

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La parella va decidir casar-se al castell d’Enfesta, situat a la província de Lleida. Un enclavament únic d’estil romànic i gòtic, que data dels segles XIV i XV.

La Soumaya i en Guillem va decidir casar-se al castell d’Enfesta, situat a la província de Lleida. Un enclavament únic d’estil romànic i gòtic, que data dels segles XIV i XV. Allà van celebrar el casament amb què sempre havien somiat. Els joves, tot i residir fora d’Espanya, al Regne Unit, tenien clar que volien donar-se el  “sí, vull” a “casa”.

Va arribar el gran dia i per fi tothom va poder veure el secret més ben guardat. La Soumaya va decantar-se per un preciós vestit de Manu Garcia que, a més a més, lluïa una espectacular cua de 3 metres amb cintura reforçada. A més, un detall únic va ser la tiara que va lluir. Es tractava d’una rèplica exacta d’una de les tiares preferides de la princesa Diana, que avui dia forma part de la col·lecció de joies de Kate Middleton.

D’aquesta manera, va donar-li el toc reial i britànic que buscava. Tenia clar que volia fer una picada d’ullet al país on resideixen actualment, i no va trobar una millor manera. El recollit era d’allò més elegant, i anava completament en consonància amb el look escollit.

Fotografia: Gerard García Bodas

Vestit: Manu Garcia

Tant la parella com els seus convidats coincideixen que va ser un casament d’allò més emotiu i ple de detalls dels nuvis cap a tots els presents. Un clar exemple d’això va ser la inesperada divisió en dos del ram de núvia, que va donar a cadascun dels seus germans.

A més a més, l’estrenat matrimoni va sorprendre tothom amb el ball que van preparar i van aconseguir no deixar indiferent a ningú.

Fotografia: Gerard García Bodas

Com que en volien guardar un record d’allò més especial, van fer una sessió post-casament a Londres. El resultat va ser el d’unes imatges espectaculars als punts més emblemàtics de la ciutat, així com a casa seva, a Holland Park. Per a aquesta ocasió, la núvia va escollir un look més relaxat, amb un pentinat que donava una textura impressionant a la seva fosca cabellera natural.

Tant la Soumaya com el Guillem no poden sentir-se més feliços d’haver complert el seu somni de casar-se envoltats de tota la gent que estimen i d’haver gaudit com mai d’un dia tan especial. Us desitgem tota la felicitat!

Fotografia: Gerard García Bodas

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.