Casarse a Catalunya

Un febrer inoblidable

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El mes de febrer, amb el seu aire romàntic i tocs hivernals, és el moment perfecte per a una escapada en parella. 

En aquest article podràs trobar diferents propostes en les quals gaudiràs d’uns dies de naturalesa, cultura i color.

Istanbul: una simfonia de colors i cultura

Els carrers estrets d’Istanbul us convidaran a explorar una ciutat plena de vida i color. Els seus mercats animats, com el Gran Bazar, ofereixen una experiència única de compra, plena de perfums, sabors i artesania local. Recordeu-vos de passejar per Sultanahmet, on podreu admirar la majestuositat de la Mesquita Blava i Santa Sofia, testimonis de la rica història de la ciutat. La cultura turca us captivarà amb la seva música, dansa i gastronomia. Gaudeixeu d’una nit romàntica amb un sopar a la vora del Bòsfor, mentre les llums de la ciutat s’il·luminen al fons. Un destí que us enamorarà en el mes de l’amor.

Estambul, Turquía fotografía: euphoricsite

Noruega: un ressò de la natura amb les aurores boreals

Per aquells que busquen una experiència freda i màgica al febrer, Noruega és el destí perfecte. Els amants del fred podran explorar els paisatges espectaculars dels fiords noruecs envoltats de neu. Febrer és el moment ideal per capturar l’aurora boreal dins del cercle polar àrtic. Tromsø, coneguda com la “Porta de l’Àrtic”, és una de les millors localitzacions per presenciar aquest fenomen natural hipnotitzant. Passejades sota les llums del nord, activitats a la neu i acollidores nits al costat d’una llar de foc crearan records que duraran tota la vida.

Islas Lofoten, Noruega fotografía imikegraphics

Suïssa: un refugi càlid amb xocolata calenta i dolços

Si preferiu un ambient més acollidor, Suïssa us convida a descobrir els seus paisatges nevats i encantadors pobles alpins. Després d’una jornada d’esquí o de passeig pel bell paisatge hivernal, no hi ha res millor que combatre el fred amb una tassa de xocolata calenta suïssa. Els mercats de Nadal que encara podreu trobar a algunes ciutats us oferiran l’oportunitat de provar deliciosos dolços suïssos. Des de el fondu fins als famosos chocolates, Suïssa deleitarà els vostres sentits amb la seva excel·lència culinària.

Aquestes tres destinacions són ideals per a parelles que busquen una experiència única al febrer. Ja sigui submergint-se en la riquesa cultural d’Istanbul, admirant les aurores boreals a Noruega o refugiant-se de l’hivern amb xocolata calenta a Suïssa, aquestes escapades prometen ser inoblidables. Un viatge per a llibres de records, perfecte per celebrar l’amor en el seu mes i amb tota la seva grandesa.

Zúrich fotografía de Nautalia

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.