Casarse a Catalunya

El viatge sensorial de Ramón Monegal

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El món dels perfums és un viatge sensorial que ens transporta a paisatges inexplorats, emocions intenses i records perdurables.

Dins d’aquest univers fascinant, la firma de perfums Ramón Monegal destaca com una joia que combina art, tradició i innovació. Fundada per Ramón Monegal, la quarta generació d’una família que ha marcat la història del perfum, aquesta marca no només celebra el passat, sinó que també defineix el futur de la perfumeria.

La història de la família Monegal a la indústria dels perfums comença fa més de 100 anys amb la fundació de Myrurgia. A través dels anys, han mantingut viva la flama de la passió per la creació de fragàncies que transcendixen el temps i les fronteres. Ramón Monegal, al capdavant d’aquesta prestigiosa saga, no només ha heretat l’art de la perfumeria sinó que també ha elevat aquest art a noves alçades amb la seva pròpia firma.

Ramón Monegal Cotton Musk

La ciutat de Barcelona, amb la seva rica herència cultural i la influència del Mediterrani, es converteix en l’escenari perfecte per a la creació dels perfums Ramón Monegal. Composar a la vora d’aquest mar ancestral és com connectar amb les arrels profundes de la cultura europea i el bressol del disseny modern i del perfum a Espanya. Barcelona no és només un lloc geogràfic per a Ramón Monegal, sinó un port de refugi i un passeig mediterrani entre rius, inspirant-lo a capturar l’essència de la ciutat en cada gota de les seves creacions.

Més enllà de la ubicació geogràfica, els perfumistes, coneguts com nez en el món del perfum, juguen un paper crucial en la creació de fragàncies excepcionals. Aquests artesans sensorials estan especialment entrenats per seleccionar ingredients que assoleixin el nivell d’excel·lència que defineix els perfums de Ramón Monegal. Cada nota, des de les més delicades fins a les més enèrgiques, és triada amb cura per a crear composicions que ressonin amb l’harmonia i la sofisticació.

Ramón Monegal Ten Fresh Notes

La filosofia de Ramón Monegal no només es basa en la producció de perfums exquisits, sinó també en la recerca incessant de la perfecció. Cada fragància és una obra d’art que captura la personalitat i l’esperit del seu creador, transmetent una experiència única a qui la porta. Els perfums de la firma són més que simples aromes; són narratives olfactives que et transporten a un viatge sensorial a través del temps i l’espai.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.