Casarse a Catalunya

L’encant de Santa Romana

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En el cor de la pintoresca localitat de Caldes d’Estrac, amb vistes majestuoses al mar Mediterràni, es troba la casa de somni de tots els nuvis: Santa Romana.

Santa Romana destaca per la ubicació privilegiada si no també per a la capacitat d’oferir allotjament als convidats directament en la finca mateixa. Els seus apartaments, amb una vista panoràmica del mar mediterrani, proporcionen un ambient relaxant i romàntic que complementa perfectament l’esperit nupcial.

Vistes des de Santa Romana

Una experiència de desconnexió:

Amb l’entorn natural i la proximitat a la platja, Santa Romana es converteix en el refugi ideal pels convidats que viatgen de lluny. Després de la celebració, els nuvis i els mateixos convidats poden continuar la festa en la intimitat i relaxar-se amb amics i familiars en un entorn tranquil i paradisíac.

Allotjament exclusiu:

Els nuvis que trien Santa Romana com a escenari per al seu casament gaudeixen del privilegi d’oferir als seus convidats la possibilitat de quedar-se la mateixa propietat. Això no només facilita la logística del viatge sinó que també crea una atmosfera íntima i acollidora, perquè els convidats se sentin com a part integrant de la celebració.

Allotjament de Santa Romana

Celebra l’endemà:

Santa Romana no només oferirà als nuvis un espai per al seu gran dia, sinó que també permetrà als recentment casats gaudir d’una jornada tranquil·la l’endemà amb els seus amics més propers i familiars. La bellesa natural dels seus volts proporciona un marc idíl·lic per a recordar els moments especials i reflexionar sobre la nova etapa de la vida.

Santa Romana no és només una casa de celebracions nupcials; és una experiència completa per a aquells que busquin una combinació perfecta de bellesa, intimitat i comoditat. Amb la seva ubicació única, prop de Barcelona i amb vistes al Mediterrani, es converteix en el lloc ideal per a començar una vida conjunta amb un rècord inesborrable. Si sou una parella que busca una experiència única i inoblidable, Santa Romana us obre les portes amb els braços ben oberts.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.