Casarse a Catalunya

Qualitat, passió i sostenibilitat amb La Croixé

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La Croixé és una marca de moda amb un enfocament admirable en la qualitat, la producció local, la sostenibilitat i l’ètica en la indústria de la moda.

La decisió de produir les seves peces al 100% a Espanya i utilitzar teixits naturals suggereix un compromís amb la producció local i sostenible. Això pot ser atractiu per als qui valoren la qualitat i desitgen donar suport a la indústria local.

La marca s’enorgulleix de la seva atenció meticulosa al detall en el procés de disseny i patrons. Això indica un esforç per oferir peces d’alta qualitat i disseny acurat.

L’enfocament a ressaltar la feminitat pot atreure a persones que busquen peces que realcin el seu estil i figura.

La marca promou valors com la passió, la sostenibilitat, la transparència, la confiança, la diversitat i la vocació internacional. Aquests valors suggereixen un compromís amb l’ètica i la responsabilitat en la indústria de la moda.

La Croixé s’enfoca a crear peces atemporals que no passin de moda ràpidament. Això pot fer que les compres siguin una inversió a llarg termini per als clients.

Una marca de moda que combina l’alta qualitat, la sostenibilitat i l’ètica en la producció amb un enfocament en la feminitat i la durabilitat de les seves peces.

A continuació parlarem de la seva nova col·lecció “Horoscopo” i comentarem els nostres vestits preferits.

VESTIT GRACE

Aquest vestit llarg de doble “crepe” és elegant i sofisticat, perfecte per a esdeveniments de nit on es requereix un look impressionant.

L’escot asimètric agrega un toc d’originalitat al disseny i pot ressaltar les espatlles de manera elegant.

El coll efecte halter és un estil clàssic que realça el coll i les espatlles, aportant un toc de sofisticació.

Els botons daurats com a detall afegeixen un element de luxe i elegància al vestit, aportant un toc de lluentor i contrast al disseny.

L’obertura lateral en la faldilla pot ser tant funcional com un element estilístic, permetent mobilitat i revelant un toc de cama de manera seductora.

Aquest vestit sembla una elecció impressionant per a esdeveniments de nit on s’espera destacar i acaparar totes les mirades. La seva combinació de detalls sofisticats i un disseny atractiu el converteix en una opció cridanera i elegant per a qualsevol ocasió especial.

Vestit Grace, La Croixé

VESTIT AUDREY

Un vestit midi de paillette fabulós i perfecte per a esdeveniments especials.

Les paillettes són lluentons que aporten lluentor i un toc glamoroso. En un vestit midi, afegeixen un element de luxe sense ser excessivament llarg, ideal per a una varietat d’esdeveniments.

L’obertura lateral pot donar-li al vestit un toc sensual i permetre una certa llibertat de moviment, a més d’afegir un element de sorpresa i elegància al disseny.

L’escot halter amb tires de setí és un detall elegant que ressalta les espatlles i el coll, aportant sofisticació al conjunt.

Aquest vestit és una elecció meravellosa per a esdeveniments especials durant aquesta temporada. La seva combinació de lluentor subtil, obertura lateral i detalls elegants ho converteixen en una opció enlluernadora i sofisticada per a ocasions que requereixen un toc d’elegància addicional.

Vestit Audrey, La Croixé

“MONO” VERONA

Aquest “mono” de gasa és elegant i versàtil, adequat per a una àmplia varietat d’esdeveniments, ja siguin de dia o de nit.

Els pantalons palazzo són coneguts pel seu tall ampli i elegant que flueix, la qual cosa proporciona comoditat i una aparença sofisticada.

Les mànigues transparents afegeixen un toc de delicadesa i elegància al disseny, al mateix temps que permeten que la pell sigui visible subtilment.

L’escot en pic davanter i l’esquena totalment descoberta agreguen elements de sensualitat i sofisticació al mono. Aquests detalls també ho fan destacar i únic.

Atès que és versàtil i s’adapta a una àmplia gamma d’esdeveniments, aquest mono de gasa sembla ser una elecció convenient per a ocasions diverses. Pot ser elegant per a esdeveniments nocturns i apropiat per a esdeveniments durant el dia, la qual cosa el converteix en una opció pràctica i elegant per a diverses ocasions especials.

Mono Verona, La Croixé 

VESTIT LETIZIA

Un vestit enlluernador i perfecte per a les festivitats. Cada detall agrega un toc de sofisticació i elegància al disseny.

Els cut outs subtils en els laterals poden afegir un toc d’atreviment i originalitat al vestit, sense ser massa cridaners.

La flor en 3D en el centre del vestit, confeccionada amb el mateix teixit, agrega un element d’estil i bellesa única, creant un punt focal cridaner.

L’esquena descoberta juntament amb el tancament de botó en daurat aporta un toc sensual i glamorós al vestit.

Les muscleres proporcionen estructura i elegància al vestit, realçant la figura de la persona que el porta.

El teixit lurex aporta una lluentor pròpia i luxosa al vestit, la qual cosa el fa adequat per a ocasions festives i per a destacar en qualsevol esdeveniment durant les festes.

Aquest vestit és clarament una elecció idònia per a lluir en ocasions festives, ja que combina detalls elegants amb un toc de lluentor i originalitat. Sens dubte, atraurà mirades i farà que qui ho porti llueixi espectacular durant les festes.

Vestit Letizia, La Croixé

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.