Casarse a Catalunya

Has somiat alguna vegada a casar-te enfront del mar?

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Catalunya ofereix les costes més especials per celebrar esdeveniments. La Comunitat Autònoma de Catalunya és ben coneguda per la seva preuada costa.

 

Des de la Costa Brava al nord, amb els seus penya-segats salvatges que amaguen cales d’aigües turqueses una més bonica que una altra, els vells pobles pesquers al sud de Barcelona, i les seves llargues platges de sorra fina, amb les seves albades sobre la marSi vols fer especial la celebració del teu casament davant del mar, per no ho dubtis, Nandu Jubany i el Convent de Blanes, és el lloc ideal per celebrar tot tipus d’esdeveniments. Què fa especial un moment? La companyia, l’espai, la música, la llum, els detalls… i la gastronomia. Tot ha d’estar en sintonia perquè els convidats s’emportin un bon record d’aquest instant.

El convent de Blanes

El Convent i el seu entorn natural romanen impregnats d’història i transformen totes les celebracions, recepcions i les festes de noces en una experiència única i entranyable pels protagonistes i convidats. L’organització cuida de tots els detalls i té el ferm propòsit de satisfer els seus desitjos amb la finalitat que els moments viscuts en El Convent es converteixin en intensos, inoblidables i deliciosos.

En els seus salons el selecte servei de gastronomia d’autor que ofereix l’equip de Jubany Events, aporta tradició, innovació, contrastos entre diversos sabors i textures en cada plat que elabora. El saló de banquets per a celebracions té uns impressionants murs de pedra amb teulada a vuit metres d’altura, restaurats íntegrament i amb capacitat per a 200 convidats.

El convent de Blanes

Els jardins del Convent oberts a la mar, els miradors amb vistes immillorables al port, a la platja de Blanes, a les cales de la Costa Brava i a mar endins, ofereixen un paratge únic on celebrar casaments civils. A la capella consagrada a Santa Anna, es fan els casaments religiosos en un espai més recollit i íntim. Festejar unes noces prop del mar, entre jardins i en un edifici històric i amb caràcter, és un privilegi i marca la diferència. Si a noces et conviden en El Convent, no veuràs sinó, cel i mar!

Quan penses en casar-te a Barcelona, automàticament tens una visió davant del mar o de la platja de Barcelona? Si és així, una vetllada de somni en el W, Barcelona és l’esdeveniment perfecte per a tu.

BTKORA

En el W Barcelona podreu organitzar el vostre casament al vostre gust i aconseguir una festa sorprenent amb molta personalitat i distinció. Les vistes a la mar i al skyline barceloní són tan espectaculars que fan d’aquest hotel l’escenari ideal per a la vostra celebració.

Disposa de múltiples ambients que es caracteritzen per la seva decoració minimalista i avantguardista. És un enclavament que destaca pel seu luxe, contemporani, jove i menys formal, però també detallista.

Per a celebracions a la vora del mar, el W Barcelona, ha obert l’espai Salt. Amb una decoració d’avantguarda amb caràcter minimalista i chic. Aquest lloc consta d’una àrea coberta, una terrassa amb restaurant-lounge i un beach club.

A més de tots els serveis d’un hotel d’aquesta índole, el W de Barcelona disposa del modern SPA Bliss d’estil novaiorquès ideal per a llevar-vos els nervis abans de la celebració. En aquest lloc de culte us podreu relaxar amb un menú de variats tractaments

Hotel W

La opció de casar-te a la platja pot ser per a molts una proposta de súper relax, ambient bohemi i que inspiri pau i tranquil·litat. 

La platja dóna molt joc per a fer regals per als teus convidats. Els convidats podran lluir un look més relaxat que en una cerimònia tradicional. Reparteix xancletes perquè estiguin còmodes en caminar sobre la sorra de la platja o ventalls perquè combatin la calor.

Per als nuvis que desitgen una celebració més íntima i bohèmia una celebració a la platja serà ideal. Les espelmes donaran la nota càlida a les taules durant la nit a la platja. L’estilisme del vestit i les llums de la nit sorprendran els nuvis que irradiaran felicitat a les seves fotos. Veurem taules sobre la sorra i peus descalços arran de mar.

Emmarcat amb ombrel·les es poden oferir als convidats begudes amb la instal·lació d’un food truck. L’aposta permetrà oferir una varietat d’aperitius i snacks amb rapidesa i a preus més accessibles que un servei d’àpats formal. La mobilitat del truck i el concepte d’itinerància faran que s’adapti millor a una celebració casual i propera.

A que ja estàs pensant en la platja i la lluna com a escenaris per la celebració del teu casament!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.