Casarse a Catalunya

Protocolo porta 30 anys vestint els millors moments dels seus clients.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Protocolo és una marca de moda espanyola especialitzada en vestits i vestimenta d’alta qualitat per a nuvis, padrins i convidats a esdeveniments especials.

Tenen una àmplia gamma de models únics i ofereixen serveis a mesura, beneficiós per a les persones que busquen vestits específics per a diferents ocasions. A més, el fet que fabriquin a Espanya pot ser un punt a favor per als qui valoren la producció local i la qualitat artesanal.

Si estàs buscant un vestit especial per a una ocasió important, pot ser una bona opció considerar el que Protocolo té per a oferir, especialment si valores l’elegància i la qualitat en la vestimenta.

A continuació comentarem la nova col·lecció.

Jaqué Zaila

Un jaqué blau elegant i ben coordinat. El fet que estigui confeccionat en un teixit de llana blava de qualitat superior amb un patró de línies amples li brinda un toc clàssic i sofisticat. L’elecció d’una corbata crua estreta i una camisa amb coll italià és encertada, ja que aquests elements complementen bé el jaqué i afegeixen un toc d’estil.

La sabata model Heres en color bordeus sembla ser una elecció adequada per a aquest conjunt, ja que el bordeus és un color que sovint combina bé amb el blau i aporta un contrast elegant. En conjunt, sembla que aquest abillament de Protocol és una excel·lent opció per a una ocasió formal o especial en la qual es requereixi una vestimenta elegant i ben coordinada.

Jaqué Tango

El jaqué negre és una elecció clàssica i atemporal per a cerimònies i esdeveniments especials. La combinació amb una armilla color cru i una corbata en tons taronges, model Mirage, agrega un toc de color i contrast al conjunt. Això pot donar-li un aspecte elegant i sofisticat, alhora que manté la formalitat de l’abillament.

Les sabates negres, model Guadalquivir, són una elecció apropiada per a un jaqué negre, ja que les sabates negres solen ser el calçat estàndard per a vestits d’aquest color. En conjunt, aquest abillament sembla ser una opció clàssica i elegant per a cerimònies i ocasions especials, mostrant un equilibri entre la formalitat i l’estil.

Smoking Blau Sojuela Yuca

El smoking blau vellutat sona veritablement elegant i sofisticat. El vellut és un material luxós que agrega un toc d’opulència al conjunt. Les solapes de ras i els pantalons blaus slim amb galó lateral negre són detalls que realcen l’aparença del smoking, donant-li un aspecte modern i alhora clàssic.

L’elecció d’un corbatí i faixí blau en ras, model Pinya de la col·lecció exclusiva de Protocol, és una manera elegant de coordinar els accessoris amb el smoking i agrega un toc d’estil personal a l’abillament. Les sabates de pell blava amb cordons, model Jade, complementen el look de manera coherent i proporcionen un equilibri cromàtic.

En conjunt, aquest smoking blau vellutat sembla ser una elecció sofisticada i adequada per a esdeveniments formals o gal·les, on es requereix un alt nivell d’elegància i estil. És important assegurar-se que el smoking estigui ben ajustat per a obtenir un aspecte impecable.

Vestit Gris Calardos Hèrcules

Un vestit de nuvi en color gris és una elecció clàssica i versàtil que pot ser molt elegant. L’armilla amb estampat cashmere en tons grisos, model Voile, afegeix un toc de sofisticació al conjunt i agrega interès visual al vestit. L’ús d’una armilla amb estampat és una excel·lent manera de personalitzar l’abillament i donar-li un toc d’estil.

La corbata de color gris blavós model Jal pot ser una elecció complementària que aportació un toc de color al conjunt i creï un equilibri amb el gris del vestit. Els detalls metàl·lics en la corbata poden agregar un toc de lluentor i elegància.

En conjunt, aquest abillament sona elegant i apropiat per a un nuvi. El vestit gris és una elecció clàssica que es presta a diverses combinacions de colors i estils, i la incorporació d’una armilla estampada i una corbata de color gris blavós pot afegir un toc de personalitat a l’abillament. Assegurar-se que el vestit estigui ben ajustat és fonamental per a aconseguir un look impecable en el dia  del casament.

Aquests són alguns dels models que més ens han agradat. Pots visitar la teva botiga més pròxima i un dels seus especialistes t’atendrà i aconsellarà personalment. A Catalunya tenen botiga en Barcerlona, Rambla de Catalunya.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.