Casarse a Catalunya

El cor com a símbol universal que transcendeix al temps i les tendències.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Joieria Suárez ha llançat una col·lecció anomenada “Dicentra” que s’enfoca en els valors d’excel·lència, transparència i contemporaneïtat.

L’elecció d’aquests valors suggereix que la col·lecció inclourà joies d’alta qualitat, dissenys moderns i una atenció a l’honestedat i l’autenticitat en la seva producció i presentació. La combinació d’aquests elements podria fer que la col·lecció Dicentra sigui molt atractiva per a aquells que busquen joies elegants i modernes.

La col·lecció Dicentra és veritablement intrigant en prendre inspiració del “motor humà primigeni” i la flor homònima. L’elecció de gemmes minuciosament seleccionades i la talla de les joies com a icones del luxe i l’excel·lència suggereixen una atenció meticulosa a la qualitat i el detall en la creació de cada peça. Aquesta combinació d’elements naturals i habilitats artesanals pot donar com a resultat joies úniques i belles que capturen l’essència de l’excel·lència i la bellesa. La narrativa que envolta a aquesta col·lecció la fa encara més atractiva i significativa per als amants de la joieria i l’art.

L’elecció de gemmes de color en talla cor per a protagonitzar la col·lecció Dicentra li confereix un caràcter excepcional i distintiu. Els safirs blaus i roses, els robins i les maragdes són pedres precioses de gran bellesa i valor, i en utilitzar-les en aquesta talla, es realça encara més la seva singularitat.

La inclusió de collarets, anells i pendents que presenten aquestes pedres precioses en talla cor, juntament amb l’addició de diamants, afegeix un toc de luxe i elegància a la col·lecció. L’elecció d’aquesta talla no sols realça la bellesa de les gemmes, sinó que també aporta un aspecte romàntic i delicat a les joies, la qual cosa pot ser molt atractiu per als qui aprecien la sofisticació en la joieria.

La combinació de gemmes de color en talla cor amb diamants en collarets, anells i arracades crea una col·lecció excepcional i elegant que segurament serà molt apreciada pels amants de la joieria d’alta qualitat.

Per a donar vida a cadascuna de les joies de Dicentra, se selecciona l’assortiment complet de gemmes amb el mateix to i qualitat. El més complicat és aconseguir que la matèria primera sigui uniforme i el seu conjunt tingui harmonia.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.